Izbor za Miss Srbije 2013.

dana Oct15 2013

Večeras 15. oktobra 2013. godine u studiju Pinka u Šimanovcima biće održan izbor za Miss Srbije 2013. O pobednici će odlučivati članovi glavnog žirija predvođenih, po prvi put,predsednikom žirija Boškom Jakovljevićem. Istovremeno, novinarski žiri na čelu sa Sašom Gajevićem iz Ilustrovanepolitike, Dušicom Milluš, urednicom Pink World I Oliverom Jovićević, novinarkom RTS-a, odlučiće koja devojka će poneti titulu Miss Fotogeničnosti. Ove godine jedan žiri će činiti uspešne I poznate žene Srbije.

Kompanija Miss Yu,jedina od sveta ovlašćena za produkciju zvaničnog izbora najlepšu predstavnice srpske lepote koja se takmičiti na Miss sveta, u poslednjih 9 godina dodelila je 258 stipendija za studiranje. I ove godine bukvalno sve finalistkinje su dobile stipendije za četvorogodišnje studije na R&B koledžu.

Voditeljski zadatak poveren je Nini Radulović, Saši Plećeviću (alijas Doktor Filgud) i Darku Panoviću.

Muzički program sastavljen je od poznatih imena muzičke scene ali i mladih, darovitih umetnika. Jedna od zvezda večeri biće i Aco Pejović, Nenad KneževićKnez će izvesti duet sa kćerkom, ”Kao Kao” bend, Ljupka Stević sa hitom”Etiketa”debitantkinja na muzičkoj sceni Lea Savin i mnogi drugi.

Finalistkinje će nositi glamurozne haljine dizajnera Peđe Nerića i Marije Šabićkao I unikatni nakit koju je za ovu priliku kreirao Vojislav Žakula.

Režija je poverenaVladimiruAleksiću a scenario Vesni de Vinča.

TEMA – BORBA ZA PLANETU I ZDRAVU HRANU! VEČE POSVECENO JEDNOM ENGLEZU, JEDNOM FRANCUZU, JEDNOM AMERIKANCU I JEDNOM SRBINU !
Ovogodišnji izbor za MissSrbijeodržava se pod sloganom‘’Ekološka svest – prirodna lepota’’ i kompletan vizuelni identitet izbora će se odvijati u formuli: netaknuta priroda +zdrava hrana = pripodna lepota! Studio u Šimanovcima će podsećati naveliki park, kako na sceni gde će se predstavljati kandidatkinje, tako i u publici koja će imati osećaj da sedi u prirodi.

Umesto crvenog tepiha, mnogobrojni gosti iz javnog života, diplomate, predstavnici medija, VIP ličnosti, ekskluzivni gosti iz inostranstva (iz SAD, Francuske, Brazila, Grčke, Venecuele…) koračaće po zelenom tepihu napravljenom od prirodne trave. Za bogat park, zelenilo i scensku dekoraciju pobrinuo se rasadnik “Topalović” iz Šapca čiji je inženjerski tim danima razrađivao scenografiju.Devojke će na sceni imati bukete napravljene od prirodnog sezonskog voća i povrća, a atraktivnih detalja će biti mnogo i u studiju.

22 finalistkinje,zajedno sa stručnim timom i predstavnicima medija, i ove godine su išle na pripreme pred finalni spektakl. Pripreme, koje su trajale više od tri nedelje, održale su se u najluksuznijem letovalištu u ovom delu sveta u hotelu ”Meliton” u Porto Karasu – Grčka, zatim u prelepoj netaknutoj prirodi na Tari, u Dimitrovgradu i u Beogradu, u hotelu ”Garni Vila Panorama”.

 
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Izbor za Miss Srbije 2013.”


« Fall 2013 kampanje (1. deo)

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook