Izabrano 10 finalista za Fresh Faces Serbia

dana Oct17 2013

Fresh Faces predstavlja izbor za nova lica, čije će svetsko finale biti održano u Barseloni sredinom oktobra u organizaciji internacionalne modne agencije Model Management. Na izboru će učestvovati nova lica iz 42 zemlje sveta. Izbor za nova lica u Srbiji organizuje vodeća modna agencija FOX Fashion Agency.

Putem sajta modelmanagement.com prijavilo se više od sto kandidata od kojih je odabrano 10 finalista među kojima su: Aleksandra Živković , Jana Lojanica, Ana Ilić, Miona Radojković, Marina Zagorac, Aleksandar Dobrodolac, Nenad Vuković, Slobodan Mladenović, Nemanja Zdravković i Milomir Čuković.

Proglašenje pobednika Fresh Faces Serbia održaće se u četvrtak, 3.oktobra od 20h u baru Jimmy Woo u Ulici Strahinjića bana 47.

Pobednik izbora imaće priliku da otputuje u Barselonu i predstavlja agenciju FOX Fashion Agency i Srbiju na svetskom finalu izbora. Pobednik izbora upoznaće predstavnike najvećih svetskih agencija. Novo lice koje bude ponelo titulu Fresh Face u Barseloni dobiće mogućnost da razvija karijeru uz vodeće aktere današnje modne industrije. Prošlogodišnji pobednici imali su priliku da prošetaju pistama u Milanu i Parizu, nađu se na naslovnim stranama vodećih svetskih modnih magazina i budu zaštitna lica kampanja za čuvene svetske modne brendove.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Izabrano 10 finalista za Fresh Faces Serbia”


« Međunarodni festival reportaže I medija – INTERFER 2013

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook