iPhone histerija

dana Oct15 2014

Da je iPhone ušao u istoriju kao jedan od najpopularnijih mobilnih telefona, istina je koja mnoge ostavlja bez reči, ako bi uzeli u obzir njegovu cenu i platežnu moć građana. S druge strane, obožavanje ovog proizvoda koji pripada najnovijim tehnologijama postao je urbani mit realnosti koje živimo.

Iphone 6, najnovija verzija popularnog telefona konačno je stigla u mnoge evropske zemlje. Očekivanja obožavaoca ovog malog techno giganta su bila ogromna, a da li će on zadovoljiti ista, to ostaje  tek da se vidi. Njegova cena koja dostiže skoro 1000 evra u skladu je sa svim mogućnostima koji ovaj telefon pruža, tvrde nadležni brenda Apple. A da je njegova popularnost sve veća, pokazuju i statistike rekordne prodanosti.

Samo u Italiji, prodato je više od 10 miliona primeraka proteklog vikenda a najprodavaniji jeste svakako iPhone 6 plus. Gužve ispred Apple storova, su nešto što je već odavno postao ritual u razvijenim zemljama, a posebno  prvih dana po izbacivanju u prodaju novog iPhonea.

Day One, jeste još jedan” kultni” naziv među Apple fanovima, a to je takmičenje ko će biti prvi kupac novog iPhone. Tako da noć pred otvaranje Apple storova u velikom metropolama, iPhone ljubitelji okupili su se kako bi sačekali njegovo svečano puštanje u prodaju. Školarci, studenti, domaćice, obični radnici, žene u karijeri, poneka vip ličnost gurali su se u redovima, čekajući svoj “red” kada bi postali srečni vlasnici novog telefona. Mnogi su čak rezervisali unapred (online) svoj telefon, u slučaju da ne stignu na red u toku prvog dana prodaje.

Pre sam koristio Samsung, ali osećaj rukovanja Iphoneom je mnogo bolji, tako da sam sada njegov ponosni vlasnik” – izjavio je jedan od fanova iz Rima posle kupovine novog iPhone 6, na koji je čekao čitava 24 sata.

Moja mesečna plata je oko 1200 eura, ali ipak sam odlučio da uložim u novi iPhone. To je  nužna investicija i smatram da danas svaki poslovni čovek mora imati iPhone” – objasnio je još jedan od zaljubljenika ovog telefona.

Osećaj, veličina, imanje… i još mnogo sličnih epiteta koji se vezuju za posedovanje jednog od najsavremenijih proizvoda mobilne tehnologije, potvrđuju činjenicu da već odavno vladaju neke druge vrednosti, čije korene mnogi ne razumeju. S druge strane, njegovi fanovi i  ponosni vlasnici konačno imaju priliku da uživaju u najnovijim iPhone dostignućima.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “iPhone histerija”


« Drugi dan konferencije Brand New World

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook