“Inspired by” projekat u Radisson Collection Hotelu

dana Sep9 2019

“Inspired by” ( inspirisan) je prvi deo velikog projekta inspirisan odredjenim umetnicima, pre svega slikarom Baltazarom Koslovskim Baltusom, režiserom Džim Džarmušom, Edvard Hoperom, slikarom koji ima uticaja na sva moja dela, kao i jednim od mojih omiljenih fotografa, Aleksom Pragerom i Fhilip-Lorka di Korsijom.”, istakao je organizator David Pujado. 

“Ovo je, takođe moj najbliži pristup modnoj fotografiji. Moja interesovanja za modnu fotografiju datiraju od 1995. godine, dok sam dve godine radio u Levi’s prodavnici, a potomi u jednoj od najboljih dizajnerskih prodavnica u Barseloni. Bio sam impresioniran nagrađivanim katalozima italijanske modne marke Dizel. Skupljao sam ih sve. Uvek prikazujući modele u svojevrsnim nadrealističkim odnosima sa okruženjem postizala se nova, surealnost, a ja sam uvek bio fasciniran nadrealizmom…Generalno, na mojim fotografijama, ne samo u portretima, već i u pejzažima, mrtvoj prirodi ili arhitekturi možete osetiti samoću, usamljenost, dosadu, melanholiju i nešto meni veoma balkansko, malodušnost.” rekao je David Pujado. 

U seriji predstavljenoj u hotelu Radisson Collection, u okviru projekta „“ Бартcелона pop up 147“, na svakoj slici su dve osobe,koje i ako međusobno deluju, one su izolovane unutar sebe.  Otvaranje ove izložbe zakazano je za 10.septembar, i trajaće do 31. oktobra.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na ““Inspired by” projekat u Radisson Collection Hotelu”


« Veče za dame u Kombank dvorani uz Dženifer Lopez

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook