INES Atelier nakit

dana Dec17 2013

Brend INES Atelier iza koga stoji uspešna dizjnerka odeće i nakita Ines Janković, 16. decembra, u prostoru restorana Dijagonala 2.0, predstavila je novu kolekciju nakita. Tom prilikom prisutni su mogli videti komade koji će svoju evropsku premijeru doživeti u januaru 2014. u Parizu, na sajmu Who’s next.

Nova kolekcija nakita sadrži dve linije:
Prvu liniju čine komadi izrađeni od Swarovski kristala, upredenih traka, svilenih gajtana i metalnih komponenti. Bogat kolorit, masivan izgled, atraktivan dizajn daju ono što odlikuje ovaj nakit, tzv. statement jewelry.

Druga linija predstavlja kontrast prvoj; karakteriše je minimalistički dizajn, u vidu svedenih formi i pročišćenih linija. Ines je u izradi ovog dela kolekcije koristila mahom metalne delove u kombinaciji sa poludragim kamenjem.

Osim u beogradskom showroom-u  u Dositejevoj 22/2, nakit sa potpisom INES Atelier se može kupiti i u Hrvatskoj, kao i na čuvenom sajtu Caratime.com koji pokriva Evropu i SAD. Za narednu godinu, u planu je ekspanzija na evropsko tržište i saradnja sa vodećim showroom-ovima.

Kao i prethodna, i 2013. godina je za Ines Janković bila izuzetno uspešna. Prikazala je kolekciju za sezonu proleće-leto 2014, pod nazivom GLOW, revijom u Sava Centru. Sa ovom kolekcijom Ines je bila i u New Yorku, gde je uradila lookbook, koji je fotografisala Milena Rakočević, a kolekcija je prikazana na nedavno završenim nedeljama mode u Zagrebu i Ljubljani. Odeću i nakit Ines Janković možete pronaći u njenom showroom-u INES Atelier na Dorćolu koji već punu godinu dana postoji na uglu Jovanove i Dositejeve ulice (na adresi Dositejeva 22/2)
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “INES Atelier nakit”


« Novogodišnja akcija u specijalističkoj stomatološkoj ordinacija Dr Mlađan Pleštić

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook