INES Atelier na čuvenom sajmu ”Who’s next” u Parizu!

dana Jan27 2014

Najnoviji lookbook-a modne dizajnerke Ines Janković rađen je za potrebe prezentacije na sajmu Who’s Next koji se održava od 25. do 28. januara u Parizu, a na kome će među najvećim svetski brendovi i naša mlada dizajnerka predstaviti svoju najnoviju kolekciju nakita. Lookbook je radio studio Lumina iz Beograda.

Pored učestvovanja na čuvenom sajmu “Who’s next”, Ines Janković može da se pohvali novoostvarenom saradnjom sa prestižnim AVISTA showroom-om iz Milana i Pariza , koji će zastupati INES Atelier u naredne 2 godine.

Nova kolekcija nakita sadrži dve linije. Prvu liniju čine komadi izrađeni od Swarovski kristala, upredenih traka, svilenih gajtana i metalnih komponenti. Bogat kolorit, masivan izgled, atraktivan dizajn daju ono što odlikuje ovaj nakit, tzv. statement jewellery.

Druga linija predstavlja kontrast prvoj; karakteriše je minimalistički dizajn, u vidu svedenih formi i pročišćenih linija. Ines je u izradi ovog dela kolekcije koristila mahom metalne delove u kombinaciji sa poludragim kamenjem.

Osim u beogradskom showroom-u  u Dositejevoj 22/2, nakit sa potpisom INES Atelier se može kupiti i u Hrvatskoj, kao i na čuvenom sajtu Caratime.com koji pokriva Evropu i SAD. Za narednu godinu, u planu je ekspanzija na evropsko tržište i saradnja sa vodećim showroom-ovima.

Odeću i nakit Ines Janković možete pronaći u njenom showroom-u INES Atelier na Dorćolu koji već punu godinu dana postoji na uglu Jovanove i Dositejeve ulice (na adresi Dositejeva 22/2)
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “INES Atelier na čuvenom sajmu ”Who’s next” u Parizu!”


« Mi smo ono što jedemo

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook