INES Atelier kolekcija CONTRADICTION

dana Dec18 2014

U posebno urađenoj scenografiji, u beogradskom klubu Drugstore, modna dizajnerka Ines Janković predstavila je novu kolekciju za proleće leto 2015, pod nazivom CONTRADICTION. Prostor kluba Drugstore sa neobičnom arhitekturom i vajbom ispunio je zadatak i opravdao naziv ove revije, koja je bila izuzetno posećena.

CONTRADICTION by INES Atelier

Pojam kontradikcije kao protivrečnosti, logične suprotnosti, poslužio je kao inspiracija za ovu kolekciju brenda Ines Atelier. Ovde tu kontradikciju imamo u odnosu dve ličnosti žene. Prva je jaka i stabilna, a nasuprot njoj je ona nežna, krhka i nezaštićena. To je zapravo ono što svi nosimo u sebi, dve potpuno različite ličnosti koje se stalno prepliću, nadopunjuju i tako čine savršen balans.

CONTRADICTION by INES Atelier

Kontradikcija je transponovana u vidu geometrijskih formi sa primesama elemenata pop arta i art deco-a. Nalazimo je u odnosu struktura i formi. Mekani, nežni materijali, poput svile i muslina, suprotstavljeni su čvrstim, kao sto su koža ili detalji izrađeni od metala.

CONTRADICTION by INES Atelier

Futuristički prizvuk modelima daju materijali “novog doba” – pamučne gusto tkane mreže u crnoj i beloj boji. Naglašene “boldovane” linije svoju suprotnost imaju u neo hipi resama, prisutnim na haljinama, suknjama, ogrtačima, kao i printu koji je inspirisan grafičkim dizajnom provučenim kroz arhitektonske elemente.

CONTRADICTION by INES Atelier

Kolekcija Contradiction je i specifičan modni osvrt na svet kakav je danas – na mesto gde, više nego ikad, vlada stalna protvrečnost izmedju tehnoloških dostignuća i borbe za očuvanje prirode.

CONTRADICTION by INES Atelier

Brend I N E S atelier iza kojeg stoji dizajnerka Ines Janković je već poznat domaći modni brend, namenjen elegantnoj ženi, prefinjenog ukusa i izraženog karaktera. I N E S Atelier je prepoznatljiv brend po eleganciji, suptilnosti i čistom dizajnu. Ines Janković je kvalitetom i originalnošću potpuno osvojila domaću modnu scenu. Sve njene modele možete pronaći u njenoj radnji , koja se nalazi na uglu Jovanove i Dobračine ulice, a osim garderobe, Ines paralelno kreira uspešno i nakit. Voli da dizajnira odeću čistih linija bez mnogo detalja u kojima dominiraju kroj i materijal. Takva odeća je vrlo zahvalna za razne načine stilizovanja a ručno rađen nakit je nešto što daje drugu konotaciju njenim odevnim predmetima
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “INES Atelier kolekcija CONTRADICTION”


« Dejan Popović, Marangoni iskustvo

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook