Humanitarni turniri na Sava Promenadi najavili UNIADU!

dana Sep25 2017

Dobra zabava, sportski duh i timski rad obeležili su vikend na Sava Promenadi! U okviru promocije UNIADE, međunarodnog studentskog sportskog takmičenja koje će u oktobru biti održano u Beogradu, na Promenadi su održani humanitarni turniri u odbojci na pesku i popularnom PES-u 2018.

Tokom celodnevnog događaja, prisutni su imali prilike da se informišu o UNIADI, manifestaciji koja će u Beogradu okupiti studente iz cele Evrope sa ciljem da među mladima promoviše važne teme poput sporta, brige o zdravlju i fer pleja.

Događaj je imao i humanitarni karakter, jer su organizatori, zajedno sa udruženjem „Humanijada“, prikupljali priloge za obnovu porodilišta u sklopu KBC „Zvezdara“.

U okviru zone Sava Play, prijavljeni učesnici oprobali su se u odbojci na pesku u formatu tri na tri, kao i u igranju popularnog PES-a 2018, dva na dva. Za sjajnu atmosferu bio je zadužen i DJ, a posetioci su se odlično zabavili družeći se i zajedničkim snagama doprinoseći zdravijoj i humanijoj budućnosti!

Ovaj događaj doneo je nagoveštaj onoga što Beograđane očekuje u oktobru, istakao značaj promocije fer pleja i timskog duha i još jednom pokazao zašto su bavljenje sportom i briga o zdravlju važni.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Humanitarni turniri na Sava Promenadi najavili UNIADU!”


« Zakoračite u jesen s glatkom i mekom kožom

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook