Hotelsko preduzeće “Budvanska rivijera” šalje svoju pomoć

dana May21 2014

Povodom  prirodne nepogode koja je ovih dana zahvatila područja Republike Srbije i Bosne i Hercegovine, zaposleni u hotelskoj grupi ‘’Budvanska rivijera’’ ovim putem  izražavaju iskreno  žaljenje i upućuju saučešće porodicama nastradalih.

U ovim teškim trenucima koja su zadesila građane Srbije i Bosne i Hercegovine hotelska grupa želi da svojim doprinosom pomogne najugroženijim porodicama  u područjima zahvaćenim poplavama.

Odbor direktora kao i zaposleni hotelske grupe su doneli odluku da se uputi novčana pomoć u iznosu od 20.000,00 € Crvenom krstu Republike Srbije i Bosne i Hercegovine na ime ugroženih područja.

Pored novčane pomoći , a nakon normalizacije situacije na terenu, za koju se iskreno nadaju da će doći brzo,  u saradnji sa organima Crvenog Krsta Srbije i Bosne Hercegovine  hotelska grupa’’Budvanska rivijera’’ će obezbediti  sedmodnevni boravak dece iz najteže pogođenih opština u Turističkom naselju Slovenska plaža i u hotelu Aleksandar.

Budvanska rivijera  donošenjem ove odluke iskazuje solidarnost sa stanovništvom  Srbije i Bosne i Hercegovine, a posebno sa najmlađom  populacijom, čime bi se bar delimično ublažile posledice ove elemenatrne nepogode.

Ovim putem hotelska grupa ‘’Budvanska rivijera’’ poziva i sve ostale kompanije da podrže našu akciju i  ukljuće se u doniranju pomoći najugroženiijem stanovništvu nastradalih od poplava.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: najnovije vesti | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Hotelsko preduzeće “Budvanska rivijera” šalje svoju pomoć”


« Humanitarna akcija udruženja Retro Chic

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook