Hostel Varad INN, malo mesto skriveno u zidinama Petrovaradinske tvrđave

dana Apr12 2017

O novosadskom Varad Inn Hostelu smo pisali ranije ovde, tj. u trenutku kada je tek otvorio vrata svojim gostima. Od tada je prošlo više od dve godine, i danas sa sigurnošću možemo reći, da je Varad Inn Boutique Hostel & Cafe jedno od onih mesta koje na prvi pogled osvaja sve simpatije namernog ili slučajnog prolaznika.

Skriven među zidinama srednjovekovnog gradića Petrovaradinske tvrđave, ovaj hostel vratio je u život građevinu koja datira iz 18 veka, i danas predstavlja mesto kojem se rado vraća. Ono što hostel Varad INN izdvaja od drugih, jeste spoj udobnog, lepog i povoljnog, i to ne važi samo za smeštaj, već i za kulturne, društvene ili poslovne događaje, koji nisu samo namenjeni gostima hostela, već i lokalnom stanovništva.

Moderan i kreativno uređen prostor hostela, jeste idealan  za organizovanje događaja kao što su solo koncerti, izložbe ili prezentacije. Osim toga, do sada Varad INN je ostvario brojne saradnje sa različitim studentskim organizacijama, kulturnim i sportskim udruženjima, turističkim i humanitarnim organizacijama, volonterskim grupama, kao i sa privatnim licima koja promovišu svoj biznis. U zajedničkim prostorijama hostela u kojem se nalazi mali kafe bar, kao i bašta u dvorištu hostela, do sada su realizovani mnogi događaji, poput seminara, predavanja i edukatoivnih radionica.

Takođe, u vreme muzičkih festivala, kao što je EXIT ili Festival uličnih svirača, hostel Varad INN važi za već kultno mesto u gradu u  koje se obavezno svraća na čašicu pića ili razgovora, dok za goste hostela, ljubazno osoblje organizuje tematske muzičke večeri. Osim toga, uloga hostela je takođe da promoviše Gradić tj. Podgrađe Petrovaradniske tvrđave, u smislu edukacije gostiju o ovom delu grada Novog Sada. Pa tako, osim standardnog prenoćišta, Varad INN nudi i pakete “City Break” po promotivnim cenama, u koju je pored noćenja, uključena neka od sledećih aktivnosti: vožnja kajaka Dunavom, rekreativno penjane na steni, piknik na plaži ili poseta Petrovaradinske tvrđave.

Gostima su na raspolaganju, četvorokrevetne, petokrevetne, šestokrevetne, osmokrevetne i desetokrevetne sobe, a u ponudi je i privatna soba sa francuskim ležajem, kao i privatna soba sa dva odvojena ležaja. Svaka soba ima svoje kupatilo i klima uređaj. Komforan, moderan i po veoma povoljnim cenama, smeštaj u ovom hostelu, se do sada pokazao idealnim za boravak sportskih ekipa, kao i organizovanih grupa. Takođe, za sve one turiste koji se po prvi put nađu u Novom Sadu, a žele za kratko vreme da na najbolji način upoznaju ovaj grad, hostel Varad INN nudi i kompletan sadržaj koji podrazumeva noćenje, dobru hranu, dnevne aktivnosti, kao i ugovoren izlazak u najbolje noćne klubove na Tvrđavi.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Hostel Varad INN, malo mesto skriveno u zidinama Petrovaradinske tvrđave”


« RESEO prolećno zasedanje u Beogradu

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook