Hollywood Undead u Beogradu 25. juna

dana Jun7 2018

Najpoznatiji rap rock bend, Hollywood Undead, uvrstio je Beograd u svoju evropsku turneju 2018! Petorka iz Los Anđelesa nastupiće 25. juna na bazenima ’’11. april’’ na Novom Beogradu, što će biti njihov prvi koncert u Srbiji.

Tom prilikom će promovisati svoj najnoviji album ’’V’’, a publika će imati priliku da čuje i njihove čuvene hitove – ’’We Are’’, ’’Whatever It Takes’’, ’’Bullet’’, ’’Everywhere I Go’’, ’’Undead’’ i ostale numere koje predstavljaju idealnu mešavinu repa, hip hopa, rocka i nu metala.

Hollywood Undead su u znaku broja 5 – oformljeni su 2005.godine, imaju 5 članova – Johhny 3 Tears, J-Dog, Charlie Scene, Funny Man i Danny čine ovaj bend – snimili su 5 albuma i u Beogradu sviraju 25.juna 2018!

’’Mi smo petorica braće’’ naglašava Johnny 3 Tears ’’koja pridaje veliki značaj numerologiji. Ljudi imaju 5 čula, 5 zvezdica označava kvalitet, 5 predstavlja čoveka u teologiji… Zato i verujemo da će naš prvi koncert u Srbiji biti spektakularan, jer se održava 25.juna’’.

Nastup Hollywood Undeada ujedno je i otvaranje letnje sezone koncerata na bazenima ’’11.april’’ na Novom Beogradu. Jedan od najlepših koncertnih open air prostora u gradu prošle godine otvorili su Cigarettes After Sex, održavši jedan od najzanimljivijih nastupa u prestonici.

Široj publici poznati po originalnim maskama, Hollywood Undead su odlučili da nagrade najvernije fanove tako što će najbržih 100 imati priliku da nabave ulaznice po specijalnoj ceni od 2.100,00 dinara. Regularna cena ulaznica je 2.400,00 dinara, dok će na dan koncerta iste koštati 2.800,00 dinara.

Ulaznice za Hollywood Undead koncert mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima, kao i online na www.eventim.rs i www.scnovibeograd.rs


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, lifestyle | tagovi: , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Hollywood Undead u Beogradu 25. juna”


« Posetite sportski centar FK Partizan

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook