Holivudski medijum ponovo na E! kanalu od 4. marta!

dana Feb28 2019

Serija kanala E! Entertainment Hollywood Medium with Tyler Henry (Holivudski medijum Tyler Henry) vraća se u petak 15. marta u 22:00, uz zapanjujuća otkrića o superzvezdama koje traže savet, konekciju, izlečenje i završetak. Kao najtraženiji medijum Holivuda, Tyler sedi sa voditeljem emisije America’s Got Talent i TV zvezdom, Howie Mandel-om, i pomaže mu da se poveže sa preminulim ocem.

Bivša zvezda serije Real Housewives of New York, Jill Zarin povezuje se sa svojim pokojnim mužem koji ima za nju posebnu poruku. Queer Eye zvezda Karamo Brown dobija “čitanje” njegovog života kada mu se javlja njegova baka sa posebnom porukom posle osvajanja Emi nagrade, i još mnogo toga. Na medicinskoj osnovi, dr Drew će pratiti Tyler-a radi skeniranja njegovog mozga, a gledoci će prvi imati uvid u ono što se dešava u Tyler-ovoj glavi. Publika će dobiti pogled na Tyler-ov život iza kamera, uključujući njegove rasprodate sesije uživo širom zemlje, pojavljivanje u nagrađivanim emisijama i interakciju sa obožavaocima. Uvid u sve to na ovom linku: https://bit.ly/2R95SWj

Dodatne poznate ličnosti koje će se pojaviti u ovoj sezoni su: Sofia Vergara, Chris Harrison, Macklemore, Holly Robinson Peete, Heidi & Spencer Pratt, Terra Jolé, Lizzo, Wendi McLendon-Covey, Lala Kent, Jesse Tyler Ferguson, Tamra i Eddie Judge, Stephanie Beatriz, Rasheeda i Kirk Frost, Scheana Shay, Brad Goreski, Dave i Odette Annabel, Cesar Millan, Jamie Chung i Steve-O.

Hollywood Medium with Tyler Henry producira kompanija sa Emi nominacijom, 44 Blue Productions, zatim kompanija Red Arrow Studios i Corbett-Stern Productions u saradnji sa Mortar Media. Michael Corbett, Stephanie Noonan Drachkovitch, Larry Stern, Cameron Kadison, David Hale i Sarah Skibitzke su izvršni producenti .
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Holivudski medijum ponovo na E! kanalu od 4. marta!”


« Krista Bel drugog aprila u Beogradu

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook