Hit serija TOTAL BELLAS obnovljena je za petu sezonu na kanalu E!

dana Jul27 2019

Hit serija Total Bellas, koja prati živote čuvenih rvačkih zvezda, WWE® bliznakinja, dobila je petu sezonu na kanalu E! U četvrtoj sezoni Total Bellas videli smo kako Nikki, sveže singl, istražuje novu fazu u svom životu, kako sestre razvijaju svoje brendove, zatim kako Brie i njen suprug, WWE superstar Daniel Bryan® žongliraju s poslom i roditeljskim obavezama.

Videli smo i kako je povratak slavnih bliznakinja u ring doveo do Evolution®, jedinstvenog all women događaja koji su gledaoci mogli da prate pomoću WWE pay-per-view opcije. Nova, peta sezona Total Bellas stiže na E! početkom 2020. godine i sastojaće se od 10 jednosatnih epizoda.

Ovo je stvarno uzbudljiv trenutak u našim životima, i jedva čekamo da povedemo Bella Army na ovo putovanje na kome nastavljamo vredno da radimo i da ih inspirišemo da žive svoje snove, izjavila je Brie Bella. Jedva čekamo da sa fanovima podelimo svoje pobede i izazove u novoj sezoni, i nadamo se da će se zabaviti koliko smo se i mi zabavljale dok smo sve to radile, dodala je Nikki Bella.

Četvrta sezona Total Bellas imala je svake nedelje u proseku 3.000.000 engagement-a na društvenim platformama (Facebook, Instagram, Twitter, YouTube). Total Bellas trenutno ima 1.300.000 pratilaca na društvenim mrežama, što je u odnosu na treću sezonu više za 18%. Nikki i Brie Bella na mrežama kao što su Facebook, Instagram, Twitter and YouTube* imaju zajedno više od 34.000.000 pratilaca.

Seriju Total Bellas produciraju kompanije WWE i Bunim/Murray Productions, a izvršni producenti su Gil Goldschein, Russell Jay i Farnaz Farjam Chazan za Bunim/Murray Productions, kao i Kevin Dunn i Chris Kaiser za WWE. Nikki Bella i Brie Bella takođe učestvuju kao izvršni producenti.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Hit serija TOTAL BELLAS obnovljena je za petu sezonu na kanalu E!”


« Proglašeni pobednici 26. Festivala evropskog filma Palić

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook