Grupa “Spice Girls” ovog leta na turneji

dana Feb8 2018

Na pitanje da li će se grupa “Spice Girls” ponovo okupiti, navela nas je objava fotografije Viktorije Bekam na svom intagram profilu. Da, okupiće se ovog leta i započeti svoju turneju (izvor TMZ portal).

Stanice turneje grupe “Spice Girls” su Velika Britanija i Amerika. Kult devedestih nije još uvek potvrdio okupljanje a portal TMZ izveštava da su u pregovorima sa menadžerom. Navodi se da će turneja  biti održana krajem leta. Neće biti novih pesama ali možemo očekivati fenomenalne kostime, na koje smo već i navikli.

Viktorija Bekam, pored toga što je svetsku javnost zagolicala okupljanjem sa bivšim članicama svoje grupe, priprema se za predstavljanje svoje nove kolekcije 11. februara na Njujorškoj nedelji mode.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, ličnosti | tagovi: , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Grupa “Spice Girls” ovog leta na turneji”


« Dekoracija vašeg doma sivim detaljima

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook