GREAT British Weekend

dana Sep12 2014

U beogradskom Mikser Hausu (Karađorđeva 46) će u petak, 12.septembra, u 17h biti otvoren  festival britanske hrane i pića, pod nazivom GREAT British Weekend (GBW).

Na festivalu, koji će trajati do nedelje uveče, posetiocima Miksera će biti predstavljeni proizvodi 32 britanske kompanije i čak 35 premijernih pivskih brendova. Svi posetioci će imati jedinstvenu priliku da se, na jedan potpuno drugačiji način, upoznaju sa konceptom kraft piva i otkriju jedan novi svet, u kojem se pristup ovom piću tretira kao avantura i kreativnost.

Među izlagačima će biti i proizvođači hrane i sireva, koji se takođe prvi put predstavljaju javnosti u Srbiji, a specijalno za ovu priliku, Mikser kuhinja je u saradnji sa glavnim kuvarom Britanske rezidencije pripremio poseban GBW jelovnik, koji će biti u ponudi samo tokom trajanja festivala. Osim ekskluzivnih prehrambenih proizvoda i zanatskih piva, za posetioce je pripremljen i zanimljiv dnevni program, uključujući i radionice o kućnom pivarstvu i nagradne igre.

Muzički program će takođe biti u duhu Veliki Britanije, pa će u u skladu sa tim, u subotu od 21h, na bini Mikser House-a nastupiti prvi beogradski tribjut bend Bitlsa “Bestbeat”, sastav koji svojim dvočasovnim programom od preko 50 pesama ne ostavlja ravnodušnim ni najtvrdokornije fanove čuvenih liverpulskih buba.

Dnevni ulaz u Mikser House će se naplaćivati 300 dinara, a svi posetioci će na vratima dobiti brendiranu čašu za konzumaciju pića. Radno vreme #GBW2014: petak (12.9.) 18-22h, subota (13.9.) 12-24h, nedelja (14.9.) 12-22h.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “GREAT British Weekend”


« Stvaranje savezništva u borbi za ljudska prava

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook