Gostovanja Alice in WonderBand u junu

dana Jun12 2019

Leto je, bar kalendarski, stiglo, a sa njim i kraj pozorišne sezone. Poslednje igranje komičnog mjuzikla “Kiss” u ovoj sezoni u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu je 13. juna u 20.30 h na kamernoj sceni. Požurite da obezbedite karte, jer je više od pola sale već rasprodato!

Početkom juna članovi grupe Alice in WonderBand putuju u Hamburg da bi učestvovali na internacionalnom festivalu telesnih perkusionista Body Rhythm Hamburg. Sem što će imati priliku da pohađaju radionice i mogućnost da sarađuju sa muzičarima sa svih meridijana, iz preko 20 zemalja, nastupaće rame uz rame sa vrhunskim svetskim izvođačima na završnom šou festivala 9. juna! Više informacija možete naći na linkovima (ispod teksta).

Emisija “Govori da bih te video” 13. juna u 17 časova na Radio Beogradu 2 (rediteljka Marija Krstić) donosi razgovor sa članovima Alice in WonderBand u njihovom domu na Fruškoj gori. Imaćete priliku da čujete i nekoliko numera izvedenih uživo, uz zvuke šume, poslušate više o telesnim perkusijama i specifičnom načinu života koji vode u prirodi.

Komični mjuzikl “Kiss” je u selekciji festivala “Nedelja pozorišta”, koji se održava u Sonti, nadomak Apatina, posetioci festivala će ga gledati 14. juna u 20 časova.

Alice in WonderBand nastupa na događaju povodom Dana muzike u Francuskom institutu u Novom Sadu u okviru programa za decu 21. juna. Više informacija na sajtu organizatora (linkovi u prilogu).

U okviru programa Omladinske prestonice kulture u OPENS klubu u 24. juna održaće se radionica “Telo kao instrument” u uvodna radionica tehnike telesnih perkusija za mlade. Za sve informacije kontaktirajte organizatore.

Nakon uzbudljivog juna sledi leto puno događaja i gostovanja: Alice in WonderBand će nastupati ili održati radionice u Beogradu, Aleksincu, Zrenjaninu, na Fruškoj gori, u Nišu, Oromu, dok je za jesen najavljena premijera emisije “Radionica zvuka” na Radio Beogradu 2.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Gostovanja Alice in WonderBand u junu”


« Milan Marić lice u fokusu Ravno Selo Film Festivala

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook