Glumac Ivan Jevtović ambasador 15. Kids Festa

dana Sep13 2019

Tradicionalni dečiji filmski festival KIDS FEST prvi put ima ambasadora! Do sada su to bile istaknute svestrane umetnice, značajne ambasadorke, a jubilarni 15. KIDS FEST pravi presedan.

Domaći glumac, profesor, a ujedno i proslavljeni muzičar Ivan Jevtović koga starija publika pamti po ulogama u filmovima “Nebeska udica”, “Normalni ljudi”, kao i u predstavama “Kosa” “Suze su O.K”, “Maratonci trče počasni krug”, a mlađa posebno po seriji “Urgentni centar” postao je ambasador 15. KIDS FEST-a i predvodnik jedinstvene filmske manifestacije za decu.

“Živimo u svetu koji se ubrzava, po mom subjektivnom osećaju, u kome čovek često propušta priliku da spozna plemenitost i lepotu. Okupiti veliki broj porodica, dece na ovakvom susretu je katarzična mogućnost. Velika je čast i zadovoljstvo da dobijem i ovakav zadatak, pogotovo što sam veliki deo mog stvaralaštva posvetio nepresušnim mogućnostima edukativnog delovanja kroz dramske umetnosti,” rekao je glumac.

U ideji da podstakne najmlađe da pogledaju 19. najzanimljivijih filmskih naslova, animiranih i igranih, sinhronizovanih i prevedenih na srpski jezik koji nam dolaze iz različitih svetskih kinematografija od Italije, Belgije, Francuske do Švedske, SAD i drugih zemalja Ivan Jevtović dodaje:

“Filmska produkcija je bukvalno eksplodirala, svi u svetu snimaju i to je fantastično. Stižu neočekivane nove priče. Naša zemlja je prebogata dosad neispričanih priča, a svi mi smo kao dete pred spavanje, željni novih priča. Radujem se fimovima iz svih delova sveta.”

Otvaranje 15. KIDS FEST-a zakazano je za 14. oktobar u Velikoj sali Kombank Dvorane s početkom u 12h italijanskim sinhronizovanim animiranim filmom “Čuvena invazija medveda na Siciliju” koji je premijerno prikazan na ovogodišnjem filmskom festivalu u Kanu.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Glumac Ivan Jevtović ambasador 15. Kids Festa”


« Veliki regionalni stand up šou 12.oktobra u Kombank dvorani

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook