Gigi je nova Tomijeva devojka

dana Jul25 2016

Obara ruku sa mornarima, njiše se na sidru i izgleda seksi i u muškom odelu kapetana, jedna od najpoznatijih modela današnjice ovako predstavlja novi parfem “The Girl.” Lepa Gigi Hadid u nekoliko navrata nosila je revije Tommy Hilfigera, a sada je postala i zaštitno lice kampanje za novi ženski parfem.

Baš kao što je i sama Gigi, vesela i neposredna, takva je i čitava kampanja za “The Girl” inspirisan morskim motivima. Optimistična, šarmantna i seksi dok šeta pored dokova okružena mornarima, manekenka je uspela da prenese deo svog prepoznatljivog šarma i na sam video koji je uspeo da oduševi ljude širom sveta.

A upravo takav je i sam miris, stvoren za devojke koje gledaju na život sa optimizam, one koje su u stanju da se smeju sebi, kaže manekenka.

Osnovne note parfema čini kruška sa podtonovima jasmina, ljubičice i kedra.

Pogledajte kako izgleda nova Tommy Hilfiger kampanja u kojoj se pojavljuje Gigi Hadid.

 

Fotografije: instagram/ tommyhilifiger


Jovana Šošević
je "Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš. " | na twitter-u | facebook-u | tema: lifestyle, ličnosti | tagovi: , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Gigi je nova Tomijeva devojka”


« Modna manifestacija na Ohridu “Fashion provocation 6.0”

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook