Gala koncert Summer Dance camp Vranje 2017

dana Jul10 2017

U Domu vojske u Vranju 10. jula ove godine s početkom u 20.00 časova biće održan Gala koncert u okviru trećeg Međunarodnog seminara za umetničku igru Summer Dance camp Vranje 2017.

U organizaciji Instituta za umetničku igru polaznici seminara su tokom desetodnevnih radionica pripremali delove iz repertoara klasičnog baleta i koreografije iz savremene i moderne igre.

Polaznici koji prisustvuju seminaru klasičnog baleta, koji vode Bahram Maripovič Juldašev (Slovačka/Rusija) i Lidija Pavlović (Srbija) za ovogodišnji koncert pripremili su bogat klasični repertoara: Valcer Kopelija (Leo Delib); Pas de quatre Esmeralda; Auber; Vilin konjic; Esmeralda – varijacija; Harlekinada Pas de six; Perle Konjić Grbonjić; Bolero, Picikato…

Polaznici koji pohađaju radionice savremene i moderne igre, publici će se predstaviti u koreografijama Isidore Stanišić (Srbija), Eme Janković (Hrvatska) i Tomeka Pomersbaha (Poljska), kao i u koreografijama samih polaznika ovogodišnjeg seminara.

U program Gala koncerta učestvuju svi polaznici kampa svih odseka.

Letnji kamp – Summer Dance kamp Vranje 2017. ove godine pohađa 56 polaznika iz Srbije, Slovačke i Makedonije, kao i šest polaznica iz Vranja,  a održava se pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije uz podršku Fakulteta za inženjerski menadžment Vranje, Grada Vranje, Doma vojske Vranje i Doma učenika srednjih škola u Vranju.

Ulaz za Gala koncert je slobodan.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Gala koncert Summer Dance camp Vranje 2017”


« Performans Snežana i sedam smrtnih grehova

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook