Fudbalski talas iz Brazila stiže u Ušće Shopping Centar

dana Jun27 2014

Takmičenje u ljudskom stonom fudbalu, jedinstvena atrakcija za sve ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svetu, održaće se ispred UŠĆE Shopping Centra 28. i 29. juna.

Na odvojenim terenima biće 24 ekipe sa po pet takmičara, koje će se boriti za što bolji rezultat, ali i nagrade, od putovanja na Kopaonik, vaučera za kupovinu u sportskim radnjama, do promotivnih setova.

Duh Brazila i atmosfera sa najvećeg fudbalskog događaja na planeti preneće se tako i u UŠĆE SC, a svi oni koji žele da bodre svoje timove, dobrodošli su da uveličaju ovo neobično nadmetanje.

UŠĆE Shopping Center je i ovog leta pravo mesto za uživanje, i to ne samo za kupovinu, već i zabavu i edukaciju. Na odličnoj lokaciji, UŠĆE SC kao novi centar grada, sa brojnim interesantnim akcijama, jeste pravi izbor za sve građane.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, ličnosti | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Fudbalski talas iz Brazila stiže u Ušće Shopping Centar”


« Let’s have Fun Fun

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook