FSS URUČIO SAT FILIPU STEVANOVIĆU ZA NAJLEPŠI GOL KOLA(VIDEO)

dana Aug26 2019

Nagrada u prave ruke. Fudbalski savez Srbije uručio je Filipu Stevanoviću, biseru Partizana, sat za najlepši gol 5. kola Linglong Super lige.

Naš kadetski reprezentativac je na utakmici protiv Rada zatresao mrežu posle pravog slaloma kroz odbranu gostiju i apsolutno zaslužio nagradu koju od ove sezone dodeljuje Fudbalski savez Srbije. Pored glasa publike na društvenim mrežama, Stevanović je dobio i glasove trojice selektora FSS Nenada Milovanovića, Igora Spasića i Dejana Brankovića. Nagradu Filipu Stevanoviću uručio je Nebojša Petrović, direktor medija službe FSS.

“Hvala puno FSS na ovoj nagradi. Sat je prelep i nosiću ga sa zadovoljstvom. Nemam problema sa kašnjenjem na treninge, najmladji sam u ekipi i od mene se očekuje da uvek stižem medju prvima”.

“Serija golova je počela protiv Konaha, nastavila se protiv Mačve i Rada. Drago mi je da su selektori glasali za moj gol, ali mi je još veća satisfakcija što ni za publiku na društvenim mrežama nije bilo dileme”.

“Zahvaljujući mojim golovima, Partizan je stekao monogo novih navijača u Arilju. Bio sam impresioniran prizorom na poslednjoj utakmici kada su dečica iz mog prvog kluba OFK Vranića došla da navijaju za crno-bele”.

“Sale Ilić je legenda kluba i mnogo nam nedostaje na treninzima i utakmicama. Uživali smo u njegovim potezima, dizao je atmosferu u svlačionici. Sada je trener u kadetskoj selekciji i možda nam se ponovo ukaže prilika da sarađujemo. Moje je da pružam dobre partije, a na selektorima je da odluče za koju cu selekciju nastupati u datom trenutku. Ostaje mi za uspomenu prvenac u dresu pionirske reprezentacije Srbije, protiv Hrvatske na razvojnom turniru u Sloveniji”.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “FSS URUČIO SAT FILIPU STEVANOVIĆU ZA NAJLEPŠI GOL KOLA(VIDEO)”


« Prve ulaznice za 17. Beogradski festival igre

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook