Foto izlozba Neprocenjivi trenutak

dana Dec29 2014

Izložba fotografija pod nazivom „Neprocenjivi trenutak“ otvorena je 23. decembra na Trgu Republike u Beogradu a u okviru koje su prikazane 23 najbolje fotografije pristigle tokom foto konkursa „Neprocenjivi trenutak“koji su organizovale kompanija MasterCard i časopis National Geographic Srbija. Ova foto izložba je poklon Beogradu i ukrašavaće čuveno šetalište tokom novogodišnjih i božićnjih praznika, sve do 23. januara 2015. godine.

Vlada Marinkovic - prvo mesto

Foto konkurs „Neprocenjivi trenutak“ pod pokroviteljstvom kompanije MasterCard organizovan je na Fejsbuk stranici National Geographic Srbija časopisa. Od preko 400 fotografija koje su prijavljene za učešće na foto konkursu, stručni žiri je odabrao dve najbolje, dok je treća nagrada pripala autorufotografije sa najvećim brojem glasova publike.

Zoran Nikolic - drugo mesto

Pobednik foto konkursa je Vlada Marinković i on je kao nagradu dobio vikend putovanje u Pariz za dve osobe i foto-aparat Canon EOS 60D, kao i godišnju pretplatu na časopis National Geographic Srbija. Autor drugoplasirane fotografije, Zoran Nikolić, nagrađen je foto-aparatom Canon DSLR EOS M i pretplatom na časopis, dokje Uroš Mirković, autor najbolje fotografije po izboru publike, nagrađen foto-aparatom Canon DSLR EOS 1100D.

Uros Mirkovic - trece mesto

Nagrade su uručene pobednicima na događaju povodom proglašenja pobednika foto konkursa u petak, 12. decembra u restoranu „Redakcija“, a nagrade su uručili Artur Turemka, izvršni direktor kompanije MasterCard za tržišta Balkana, i Igor Rill, glavni urednik časopisa National Geographic Srbija. Oni su izrazili zadovoljstvo zbog uspešne saradnje i Turemka je dodao: „Ideja ovog foto takmičenja bila je da pozovemo ljude da podele svoje jedinstvene i dragocene trenutke koje su ovekovečili na fotografiji. Primili smo puno fantastičnih fotografija i bilo je teško odabrati najbolje. Uz pomoć stručnjaka iz časopisa National Geographic Srbija, odabrali smo one fotografijekoje ćemo podeliti sa građanima Beograda i njihovim posetiocima tokom predstojećih praznika.“

Dobitnici nagrada foto konkursa Neprocenjivi trenutak

Takođe, prvoplasiranih 12 fotografija po izboru strućnog žirija naći će se na National Geographic kalendaru za 2015. godinu, koji će se naći na kioscima 6. februara 2015. godine, uz jubilarni 100. broj srpskog izdanja ovoj prestižnog časopisa.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Foto izlozba Neprocenjivi trenutak”


« Mikser iznova poslao pozitivnu sliku o Beogradu u svet

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook