FitPass partnerstvo sa francuskom multinacionalnom kompanijom

dana Jul19 2019

Dok srpska ekonomija očekuje povećanje francuskih investicija nakon posete predsednika Francuske Emanuela Makrona, jedna domaća kompanija se već izborila za iste. Naime, lider na srpskom tržištu sporta FitPass u čijem sistemu se nalazi 1200 sportskih objekata, zainteresovala je francuskog giganta Up grupu, koja je ubrzo i rešila da uloži upravo u ovu našu kompaniju.

FitPass je zvanično objavio novo partnerstvo kao i prodaju udela u kapitalu ovoj francuskoj multinacionalnoj kompaniji koja posluje u više od 30 zemalja širom sveta. Iako već ima dominantnu poziciju na tržištima Srbije, Bosne i Hercegovine i Gruzije, FitPass će od sada moći još brže da se razvija kroz kooperaciju i konstantnu finansijsku, operativnu i edukativnu podršku francuskog partnera.

Ulaganjem u FitPass, Up grupa širi svoju ponudu usluga, koje njihovi klijenti mogu da pruže svojim zaposlenima, te sad uz beneficije iz oblasti hrane, odmora, raznih usluga i kulturno-umetničkih aktivnosti, dodaju i sport.

Up grupa planira da ponudi ovaj benefit svojoj bazi od više stotina hiljada kompanija, jer će na taj način poboljšati status zaposlenih i povećati procenat njihovog zadržavanja u radnom odnosu. FitPass benefit će u samom startu biti predstavljen u 5 zemalja.

“Ulaganje u proizvod FitPass-a je u savršenom skladu sa našim glavnim strateškim prioritetima: diverzifikovanje ponude i učvršćivanje našeg internacionalnog prisustva. Ovakvo rešenje, koje omogućava pristup fizičkoj aktivnosti, naročito kada govorimo o odnosu poslodavca prema svojim zaposlenima, odgovor je na novonastala očekivanja naših klijenata i korisnika benefita. Vrlo je bitno da samo rešenje doprinosi, u širem smislu, politici javnog zdravlja i blagostanja, koja se prepoznaje i priznaje u okvirima Svetske zdravstvene organizacije”, naglašava Jusef Ašor predsedavajući i CEO grupacije.

Ognjen Radić, direktor FitPass-a ističe: “Zanimanje UP grupe za nas predstavlja veliku čast i izuzetnu mogućnost za naš dalji razvoj. Sveobuhvatna komplementarnost FitPass-a i Up grupe kroz elemente poput beneficija zaposlenih, ekspertize, istorije i svojih vrednosti, a posebno međunarodnim prisustvom, omogućava intenzivitet ekspanzije. Upravo smo osvojili narednih 10 godina, čitavu deceniju!”
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “FitPass partnerstvo sa francuskom multinacionalnom kompanijom”


« Okupila se Košarkaška reprezentacija Srbije

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook