Finale Lige šampiona u znaku novih Dust Storm kopački

dana Jun1 2017

Pobednik UEFA Lige šampiona biće odlučen u subotu 02. juna, a pored odluke o šampionu najelitnijeg takmičenja u fudbalu, teren u Kardifu biće značajan i po tome šta će na njega fudbaleri Real Madrida, Karim Benzema i Geret Bejl, izaći u novim adidas Dust Storm X17 kopačkama.

Deo nove adidas Dust Storm kolekcije je i ACE 17+ PURECONTROL kopačka koja je dostupna u verzijama za teren, tvrdu podlogu i ulicu, a nju će među prvima poneti Pol Pogba i Mesut Ozil. Kopačka Dust Storm X17 dostupna je u verzijama za teren i tvrdu podlogu, a pored Benzeme i Bejla nju će nositi i Luis Suarez.

Dust Storm ACE 17+ PURECONTROL ima PURECUT Sock System koji je dizajniran tako da fiksira stopalo i PRIMEKNIT materijal preko celog gornjeg dela koji znatno olakšava obuvanje. Kopačka u dva tona boja ima belo gornjište, crnu petu i Sock System sa tri crte u žutoj boji, a đon je napravljen od BOOST pene koja omogućava neverovatan povraćaj energije pri svakom koraku.

Dust Storm ACE 17+ PURECONTROL za tvrdu podlogu je napravljena u istim bojama kao i verzija za teren, a PRIMEKNIT gornjište ima NSG sloj koji obezbeđuje bolju kontrolu lopte i rastegljiv TECHFIT sloj za neverovatnu udobnost.

ACE 17+ patike za ulicu upotpunjuje Dust Storm kolekciju. Dominantno u sivoj boji, patika je napravljena od PRIMEMESH materijala iz tri dela, a lifestyle izgledu dodatno doprinosi i BOOST središnji đon koji se pruža celom dužinom patike.

Nova Dust Storm X17 napravljena je u upečatljivo svetlo sivoj i tirkiznoj boji. Kopačka ima NON STOP GRIP (NSG) premaz koji doprinosi boljoj kontroli lopte. Napravljena za brzinu, X17 kopačka ima PURECUT SOCK SYSTEM ispod koga se nalaze sakrivene pertle i SPRINTFRAME đon koji doprinosi stabilnost kod brzih promena pravaca kretanja. Dust Storm X17 je dostupna u verziji za tvrdu podlogu, u istim bojama kao i kopačka za teren.

Dust Storm kolekcija je dostupna u adidas maloprodajnim objektima, kao i na adidas.com.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Finale Lige šampiona u znaku novih Dust Storm kopački”


« McCann Talks otkriva šta sve može kreativna industrija

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook