Film „Zaslepljeni“ na premijeri oduševio dame

dana Sep8 2017

Premijera romantične priče o pravoj ljubavi „Zaslepljeni“ okupila je sinoć brojne posetioce u bioskopu Cineplexx. Sjajni Alek Boldvin i Demi Mur još jednom su pokazali da ih spaja neverovatna energija na velikom platnu, u kojoj su uživale i poznate dame među kojima i Ilda Šaulić, Adrijana Čortan, Suzana Perić sa ćerkom, Valentina Obradović, Aida Đedović, Dragana Kosjerina i druge.

Rediteljski debi poznatog holivudskog producenta Majkla Mejera prikazao je razvoj prave ljubavi između dvoje ljudi koji su u jednom trenutku svog života potpuno izgubili svoj identitet i prepustili se ravnodušnosti i melanholiji bez nade da će u njihov život ponovo ući radost.

Nakon otkrivanja umešanosti u korupciju i hapšenja njenog muža, Suzen dobija kaznu društveno korisnog rada u Domu za osobe sa oštećenim vidom.  Upoznaje  Bila, pisca,  koji je na rehabilitaciji nakon saobraćajne nesreće u kojoj je poginula njegova žena. Njih dvoje razvijaju romantičan odnos, ali stvari se zakomplikuju kada se u Suzanin život ponovo vrati njen muž koji naslućuje šta se dešava. Pored Demi Mur i Aleka Boldvina, koji je i producent filma, sjajnu rolu odigrao je i Dilan Mekdermot.

„Meni je srce puno. Snimili smo film o ljubavi koji se ženama dopada. Znači da smo uspeli, a to je samo zato što smo igrali čistu emociju“, rekao Boldvin nakon premijere filma u Njujorku.

“Zaslepljeni” su na redovnom repertoaru preko 30 bioskopa u Srbiji  i Crnoj Gori.

Ostale fotografije sa premijere pogledajte na našoj facebook strani.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, lifestyle, najnovije vesti | tagovi: , , , , , , , , , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Film „Zaslepljeni“ na premijeri oduševio dame”


« BAFE raspisuje novi konkurs za mlada lica u modnoj industriji širom regiona

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook