Film “Poslednji posao” od četvrtka u bioskopima

dana Dec5 2017

Film “Poslednji posao” reditelja Pola Soleta bioskopska publika u regionu moći će da pogleda od četvrtka, 7. decembra. Film o grupi uspešnih kriminalaca koja se našla zarobljena u skladištu gde im preti opasnost od napadačkog psa Denira, okupio je holivudske zvezde Edrijena Brodija, Antonija Banderasa i Džona Malkoviča.

Jedan od producenata ovog ostvarenja je Red production“, kompanija iz Beograda. “Srećan sam što mogu da biram poslove, i to one koji me inspirišu, baš kao i dobra ekipa. Takav je slučaj i sa filmom Poslednji posao. Banderas i Malkovič su sjajni, bilo je uzbudljivo raditi s njima. Veliki su profesionalci, pritom veoma je lako raditi sa njima”, rekao je Edrijen Brodi.

Solet, koji je uspešan i kao scenarista i producent, poznat je pre svega po filmu “Grace” iz 2008, za koji je višestruko nagrađivan. Reditelj je istakao da je “Poslednji posao ” možda najbolje opisati kao kombinaciju “Uličnih pasa” i horror filma “Kudžo”, kao I da su autentičnosti priče najviše doprineli glavni akteri filma. Džon Malkovič, kojeg posle dužeg vremena ponovo gledamo na velikom platnu, dodao je: “Mnogo akcije, tenzije, preokreta. Mislim da smo nas trojica pravi tim u ovom filmu, i sjajno sam se zabavio dok sam snimao”.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Film “Poslednji posao” od četvrtka u bioskopima”


« Easy Tiger presents Rossko / 07.12.2017. Mladost

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook