Film “Po cenu života” premijerno na Festu!

dana Mar1 2017

Jedan od najuspešnijih filmova prošle godine „Po cenu života“ (Hell or high water) premijerno će biti prikazan na FESTU 1. marta. Britanski reditelj Dejvid Mekenzi (Young Adam, Hallam Foe) okupio je prvorazrednu glumačku ekipu predvođenu dobitnikom Oskara Džefom Bridžisom, a u kojoj su pored njega i Kris Pajn, Ben Foster, Dejl Diki i Kristin Berg. Film je svoju međunarodnu premijeru imao na festivalu u Kanu u selekciji Un Certain Regard, a potom je prikazivan i na festivalima u Melburnu, Dovilu, Cirihu, Amsterdamu, Solunu i Stokholmu.

Pravu lavinu nagrada i nominacija, HELL OR HIGH WATER je započeo uvrštavanjem među 10 najboljih filmova godine i nagradom za najbolju mušku ulogu Džefu Bridžizu od strane NATIONAL BOARD OF REVIEW.

Novo rediteljsko ostvarenje Dejvida Mekenzija do sada je ukupno nominovano za 143, a osvojilo 36 nagrada na brojnim filmskim festivalima. Da film nije samo festivalski i kritičarski adut, već da je prepoznat i od strane publike svedoče sjajni rezultati ostvareni u SAD (skoro 30 miliona dolara), Francuskoj (nešto manje od 2 miliona dolara) i Velikoj Britaniji (preko 2 miliona dolara).

Film prati dvojicu pljačkaša banaka, razvedenog oca i njegovog brata, bivšeg robijaša koji izvršavaju niz pljački kako bi sačuvali porodični ranč koji je pod hipotekom, a porodica u dugovima. Iako su pljačke dobro planirali, divlja priroda bivšeg robijaša dovodi do nepotrebnih rizika i približavanja teksaških rendžera. Jeff Bridges igra rendžera pred penzijom koji pljačkašima ulazi u trag, želeći da ih uhvati, ali i otkrije motiv pljački.

Ovaj film moćićete da pogledate u bioskopima u Sava Centru, Nišu, Novom Sadu i Budvi, od 1-3.marta.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Film “Po cenu života” premijerno na Festu!”


« Glumica Runi Mara u H&M Conscious Exclusive 2017 haljini!

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook