Film “Borg i McEnroe” uskoro u bioskopima širom Srbije

dana Sep19 2017

Film “Borg i Mekinro” reditelja Janusa Metza Pedersona od 28. septembra naći će se na repertoaru bioskopa širom Srbije. Sniman je na lokacijama u Pragu, Monaku i Švedskoj. Takođe, film počinje sa prikazivanjem u više od 150 zemalja sveta, i to je samo prvi talas globalne distribucije.  Borg i McEnroe biće sigurno među najbolje prodavanim filmovima u svetu kada je u pitanju broj teritorija koje su otkupile prava. To je najbolji dokaz da ovo rivalstvo još uvek odjekuje. “Tu su dva legendarna igrača, dve ikone, i njihovo rivalstvo učinilo je da vreme stane. Ovaj film je više od biografije, više od filma o tenisu, već nešto uzvišeno, iznad samog sporta”, rekao je reditelj povodom premijere filma.

Film donosi priču o ikoni belog sporta Bjornu Borgu i njegovom najvećem rivalu Džonu Mekinrou, ljudima koji su promenili tok tenisa i ceni koji su platili na tom putu. Glavne uloge tumače Sverrir Gudnason, jedna od najvećih mladih filmskih zvezda iz Švedske, i američki glumac Shia LaBeouf. Podršku glavnim zvezdama pružaju međunarodno priznati glumac Stellan Skarsgard, koji tumači lik Borgovog trenera, kao i Tuva Novotny koja igra tadašnju Borgovu ženu. U filmu se pojavljuje i Borgov sin Leo, koji igra mladog tenisera na početku karijere.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, lifestyle, najnovije vesti | tagovi: , , , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Film “Borg i McEnroe” uskoro u bioskopima širom Srbije”


« Tommy Hilfiger otvorio svoju najveću prodavnicu u Beogradu

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook