Film Alita borbeni anđeo uskoro u bioskopima

dana Feb12 2019

Animirana akcija “Alita borbeni anđeo” biće premijerno prikazana u Kombank Dvorani u sredu 13. februara u 20h uz revolucionarni sistem zvuka “Dolby atmos“. Pravi 3d spektakl uz pomoć Atmos ozvučenja povešće posetioce na nezaboravno putovanje na kome će se osetiti kao da su “deo priče”. Gledaoci će u Sali 6 moći da dožive novu dimenziju zvuka, koji se rasprostire čitavom salom.

Zajedno sa rediteljem Robertom Rodrigezom, sa kojim deli jednaku strast ka jakim ženskim herojima, scenarista Džejms Kameron snimio je 3D spektakl “Alita Borbeni anđeo”, koji nam premijerno u bioskope stiže danas, 12. februara.

Nakon ogromnog uspeha koji je postigao sa prvim ikada urađenim 3D filmom, revolucionarnim ostvarenjem “Avatar”, Džejms Kameron se posle duže pauze odlučio na još jednu epsku avanturu, ali ovaj put u ulozi scenariste i producenta. Više od petnaest godina pripremao je svoju adaptaciju manga stripa “Alita: Borbeni anđeo”, koji je pre trideset godina osmislio i nacrtao japanski umetnik Jukito Kišira, a ekranizacija filma urađena je u najnovijoj nativ 3D tehnologiji.

Priča je smeštena u daleku mračnu budućnost, u dvadeset i šestom veku i prati kiborg devojku, (osobu sa robotskim/tehničkim implantantima) po imenu Alita (Roza Salazar) koja se budi u svetu koji ne prepoznaje, bez bilo kakvih sećanja na prošli život. Doktor Ajdo (Kristof Valc) pokušava da je zaštiti od njene misteriozne prošlosti, dok sa druge strane, njen drug Hugo želi da joj pomogne da vrati uspomene.

Lik ženskog heroja Alite ovekovečila je kanadska glumica kubansko-američkog porekla Roza Salazar, o čijem talentu ekipa film ima samo reči hvale: “Skoro je nemoguće opisati kakav je utisak ostavila na Roberta i mene. Unela je sebe srcem i dala životnost svakom momentu filma,” rekao je scenarista Džejms Kameron.

Osim Roze Salazar, u ostalim ulogama našli su se Oskarom nagrađeni glumci: Kristof Valc, Dženifer Koneli, Maheršala Ali, kao i mlade glumice Eiza Gonzales, Lana Kondor i drugi.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Film Alita borbeni anđeo uskoro u bioskopima”


« Svetska premijera domaćeg filma Šavovi u Berlinu

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook