FIFI dostavljen spisak od 35 igrača

dana May13 2018

Selektor Srbije Mladen Krstajić i FSS poslali spisak od 35 fudbalera koji konkurišu za odlazak na Mundijal. Ističe da na njemu nema iznenađenja, tu si i Ivanović i Nastasić.

Selektor Srbije Mladen Krstajić i Fudbalski savez Srbiji ispoštovali su proceduru koju propisuje FIFA i dan pred propisani rok poslali spisak od 35 “licenciranih” igrača – od kojih će na kraju 23 putovati u Rusiju na Svetsko prvenstvo.

Propozicije nalažu da je svaki selektor dužan da do 14. maja pošalje spisak od 30 do maksimalno 35 igrača, dok je poslednji rok za finalni spisak – 4. jun!

Ipak, za sada, nećemo saznati koga je Krstajić “upisao”.

“Spisak je poslat u FIFA… Dogovorili smo se u savezu da ne pričamo o imenima dok ne objavimo definitivni spisak od 23 igrača, možda i 25 ako odlučimo da toliko ide u Austriju”, kazao je Mladen Krstajić u izjavi za “Sportski žurnal”.

Ima li iznenađenja na spisku?

“Ne, nema…”, kazao je Krstajić i dodao:

“Imamo to što imamo i dodali smo neke mlade igrače koji bi u narednom periodu trebalo da se uključe u A tim… Oko 20. maja objavićemo spisak od 23, ili 25 igrača u zavisnosti koliko ćemo ih voditi na pripreme”.

FIFA je takođe propisala da svi igrači posle naporne klupske sezone moraju da imaju obavezni odmor od 21. do 28. maja što znači da će se Srbija “okupiti” posle toga, s tim da će igrači u tom periodu individualno trenirati.

Za sada je izvesno da će Srbija u Austriji odraditi pripreme pred odlazak u Rusiju, ali i dalje zvanično nisu potvrđena imena rivala. Najverovatnije će to biti Bolivija i Čile.

Izvor: Sportski žurnal
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “FIFI dostavljen spisak od 35 igrača”


« Plaketa Jugoslovenske kinoteke Urlihu Zajdlu

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook