Fashion Twins – zaštitna lica jesenje kampanje Fashion&Friends

dana Sep4 2016

Najpoznatiji multibrand concept store u regionu, FASHION&FRIENDS, predstavio je novu kampanju za jesen 2016. pod nazivom „Fashion Twins“. Glavni protagonisti kampanje su blizanci koji su učestvovali u nesvakidašnjem youtube show  „Fashion&Twins“, nastalom u saradnji sa Wannabe magazine.

 

U središtu pažnje nalaze se jednojajčane sestre Maja i Ana Jakovljević, kao i braća Nemanja i Aleksandar Igić koji su publiku i stručni žiri osvojili svojim šarmom, izuzetno jakom pozitivnom energijom, ali i originalnim načinom na koji prikazuju ključne komade brendova iz ponude Fashion&Friends.

Kampanju je ovekovečio beogradski fotograf Miomir Milić.   

U kampanji su prikazani MUST HAVE komadi svetski najpoznatijih urbanih brendova iz ponude Fashion&Friends kao što su Replay, Diesel, Tommy Hilfiger, Guess, Liu Jo, Levi’s, Scotch&Soda, Calvin Klein jeans, SuperDry, Timberland, Levi’s, NZA New Zealand i drugi.

Multibrand prodavnice FASHION&FRIENDS se nalaze u Srbiji – Beograd, Novi Sad, Kragujevac i Niš, Crnoj Gori – Podgorica, Budva i Kotor, Makedoniji – Skoplje kao i Hrvatskoj – Zagreb, Rijeka i Split.

 
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Fashion Twins – zaštitna lica jesenje kampanje Fashion&Friends”


« Izložba “Priđi bliže da ne vidiš ništa” Mihaele Vujnović

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook