Fashion Sculputeres

dana Oct15 2012

Accademia del Lusso 18.10.2012. sa početkom u 19:30h organizuje coctail party i izložbu radova studenata završne godine pod nazivom Fashion Sculputeres.

Accademia del Lusso je italijanska škola mode i dizajna koja se na kreativan i inovativan nacin bavi visokim obrazovanjem. Samo ime nastaje zahvaljujuci savremenom tumacenju pojma luksuza koji pocinje da se vezuje za iskazivanje senzibiliteta i licnih sposobnosti.

Tržište luksuznih brendova kako u Italiji tako i u celom svetu predstavlja biznis koji se brže razvija u odnosu na druga tržišta.

Sa druge strane, mladi sve cešce imaju poteškoca da se probiju u ove zatvorene i nepristupacne sektore.

Škola mode i dizajna pocinje sa radom 2005. godine sa jasnim ciljem da stvori obrazovne profile neophodne u sektorima dizajna, marketinga, menadžmenta, mode i komunikacije, a da pritom stalno bude u kontaktu sa vodecim firmama koje rade u pomenutim sektorima.

Kako bi obezbedila savremene nastavne metode, Akademija konstantno usavršava svoje obrazovne programe upucene onima koji žele da se specijalizuju ili zapocnu karijeru u okviru sistema velikih luksuznih brendova.

Nastavni programi mode i dizajna ukljucuju razvoj kreativnosti i prakticnu primenu stecenih znanja, a cine ih tri osnovna procesa: učenje, primena znanja i sticanje iskustva.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: najnovije vesti | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Fashion Sculputeres”


« Milano day off

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook