Fashion police: ženstveno i kvalitetno a svima dostupno

dana Oct22 2019

Internet kupovina – rastući je trend. Pored sajtova, sve više žena kupuje garderobu i preko društvenih mreža.

Online kupovina omogućava komfor kupovine iz kuće, kancelarije, restorana ili auta, na bilo kom  mestu u bilo koje vreme, zahteva minimalni trud i pravi je spas za žene koje ne vole besomučno šetanje po radnjama, ali i za one koje zbog brzog tempa života nemaju vremena za to. Cenovna strana je takođe pozitivna jer online trgovci zbog smanjenih troškova režije – prostora za butik, prodavaca itd. nude robu po nižim cenama nego što bi ta ista roba koštala u butiku.

Ponuda je ogromna a u moru online prodavnica garderobe, već neko vreme, na društvenoj mreži Instagram izdvaja se – “Modna Distribucija”.

Dobra ponuda garderobe, kvalietni materijali, ženstveni prečišćeni komadi privlače pažnju sve većeg broja žena. Viskoza i vuna se definitivno po tim cenama ne mogu naći u popularnim lancima odeće. Ženstveno i kvalitetno, a svima dostupno je dobitna kombinacija definitivno.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Fashion police: ženstveno i kvalitetno a svima dostupno”


« Poklonite dragoj osobi slatki paket

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook