EXIT i Viber objavili stikere “Moja Exit Avantura”

dana Jul1 2016

EXIT festival je u saradnji sa Viberom, jednom od vodećih globalnih aplikacija za razmenu poruka sa više od 754 miliona jedinstvenih korisnika širom sveta – objavio zvanični paket Viber stikera “Moja EXIT avantura”! Stikeri su objavljeni na srpskom i ruskom jeziku na rođendan Exita 29. juna (praćeni engleskom verzijom od 4. jula) i dostupni su na svim tržištima širom sveta, što ih čini jedinstvenim među paketima koji potiču iz Srbije. EXIT i Sea Dance su time postali prvi među vodećim svetskim festivalima koji imaju svoj paket stikera na Viberu, i milioni njegovih korisnika širom sveta će od sada moći da razmenjuju ovaj posebno zabavan i zanimljiv sadržaj tokom cele godine.

Exit Aventure, Viber stikeri

Za dizajn stikera pobrinula se pobednica globalnog konkursa“Moja EXIT avantura” Tanja Zajceva iz Moskve, koja je osvojila novčanu nagradu od3000 dolara i putovanje na EXIT Avanturu za dvoje uz VIP pristup bekstejdž zonama u kojima će se naći neke od najvećih zvezda svetske muzičke scene! Cilj stikera”Moje EXIT avanture” je da izraze festivalski način života i univerzalnim jezikom povežu mlade iz celog sveta. Ovi stikeri će obožavaocima Festivala dodatno približiti jedinstven koncept festivalskog letovanja, uz dva međunarodno priznata i nagrađivana festivala, na dve spektakularne lokacije u dve susedne zemlje!

Nastavite da pratite sve važne informacije o Exit avanturi!

I pre nego što krenete na Exit avanturu, možete imati insajderski pristup najnovijim informacijama prateći javni čet Exit avanture na Viberu! Izvođači na Exit avanturi će gostovati na javnom četu kako bi odgovarali na pitanja učesnika; direktan material sa festival biće dostupan, kao i sadržaja ostalih manifestacija, žurki, i konferencija u međuvremenu. Nastavite sa praćenjem javnog četa na http://viber.com/exit.

O EXIT Avanturi 2016

Exit festival će se održati od 7. do 10. Jula tekuće godine na Petrovaradinskoj tvrđavi, posle čega će Exit Avantura biti nastavljena na Jadranskom moru, tokom trećeg Sea Dance festivala od 14. do 16. jula. Nastupe su već potvrdili The Prodigy, Skrillex, Ellie GouldingDavid Guetta, Wiz Khalifa, Hurts, George Clinton & Parliament-Funkadelic, BastilleStereo MC’cThe Vaccines, Richie Hawtin, Jeff Mills, Dimitri Vegas & Like Mike, StormzyRobin SchulzLost FrequenciesSolomunMarco Carola, Sister Bliss – Faithless DJ Set, Andy CMaceoPlex, Black Coffee, Banco de Gaia, Cock Sparrer, Paradise Lost, klubovi Nitsa, Tresor, Concrete GrelleForelle, kao i brojni drugi.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: lifestyle, najnovije vesti | tagovi: , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “EXIT i Viber objavili stikere “Moja Exit Avantura””


« Počinje SOUTHERN SOUL FESTIVAL MONTENEGRO!

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook