Eucerin sezona poklona

dana Dec31 2015

Svečanu prazničnu atmosferu veoma često pokvari upravo onaj deo koji bi trebalo da bude najlepši – biranje poklona. U želji da poklon bude poseban, veoma često, zaboravimo da je pravilo uspešnog poklanjanja veoma jednostavno: najbolji poklon je onaj, pre svega, prilagođen osobi kojoj poklanjamo.

Eucerin® je zato pripremio praznična poklon iznenađenja koja vam daju mogućnost da među poklon neseserima, čija se ponuda razlikuje od apoteke do apoteke, izaberete onaj koji sadrži preparate koji prate želje, potrebe i navike, kako vama dragih osoba, tako i vaše.

U Novu godinu sa….

Podmlađenom i blistavom kožom!

Uz kupovinu bilo kog, vama ili dragoj osobi omiljenog, Eucerin®anti-age preparata kao poklon dobijate luksuzni crveni neseser sa, takođe luksuznim, mini pakovanjima Hyaluron-Filler dnevne i noćne kreme, čija efikasnost u borbi protiv starenja je klinički dokazana i potvrđena iskustvom velikog broja korisnika.

U Novu godinu sa…

Osveženim i prefinjenim tenom!

Uz kupovinu bilo kog Eucerin® preparata u iznosu većem od 1500 dinara, kao poklon dolazi crveni neseser sa luksuznim pakovanjem DermatoClean Micelarnog 3u1 fluida od 125ml, pakovanjima od 7ml svetlije i tamnije nijanse Hyaluron-Filler CC krema i Eucerin® tuferima.

Sezona Eucerin®poklon iznenađenja počinje od decembra i traje dok traju zalihe

Ponuda poklon nesesera nije ista na svim prodajnim mestima

Potražite odgovarajući neseser sa poklonom u bolje snabdevenim apotekama

Više infomacija saznajte na sajtu www.eucerin.rs, u rubrici Kupite pametno


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: , , , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Eucerin sezona poklona”


« Sony iznenadjenja ispod jelke

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook