Eucerin martovsko darivanje

dana Mar9 2018

Mart je mesec u kome dame imaju svoj dan, ali kada je Eucerin® u pitanju svaki dan prvog prolećnog meseca može biti vaš dan – tokom marta u Eucerin® partner apotekama, kupovinom Eucerin® preparata u vrednosti preko 1000 dinara, na poklon možete dobiti jedan preparat koji će upotpuniti negu vaše kože.

Nakon dugih jesenjih i zimskih meseci, da bi naša koža u susret lepim i sunčanim danima, zablistala u punom sjaju, potrebno joj je posvetiti posebnu pažnju. Osnova prolećne nege, pre svega, je temeljno i redovno čišćenje kože, zahvaljujući kojem će biti pripremljena da maksimalno iskoristi aktivne sastojke preparata za negu.

Drugi važan zahtev nege u susret proleću, je hidratacija. Boravak u zatvorenim prostorijama i oštri vremenski uslovi tokom jeseni i zime narušavaju njenu zaštitnu barijeru i dodatno je isušuju, a samo optimalno hidrirana koža je nežna, glatka i blistava.

Optimalnu hidrataciju kože možete postići i upotrebom adekvatnih antiage krema, to jest krema koje sadrže hijaluronsku kiselinu, jer ova supstanca ima osobinu da vezuje velike količine vode i tako istovremeno hidrira kožu i popunjava bore. Posebnu pažnju pri izboru preparata za negu, obratite na to da li sadrže SPF i UVA zaštitu, jer s dolaskom proleća sunčevo zračenje postaje jače, a time i njegovi negativni efekti na vašu kožu.

Proleće je i period godine kada se osobe koje imaju osetljivu, veoma suvu, atopijski suvu ili problematičnu kožu suočavaju sa više izazova kada je nega u pitanju. U tom slučaju, pri izboru preparata budite još pažljiviji, obavezno se posavetujte sa farmaceutom, i birajte samo klinički i dermatološki ispitane preparate.

 
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Eucerin martovsko darivanje”


« Srećan 8. mart, hvala vam za život!

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook