Eucerin iznenađenja

dana Aug31 2016

Ako želite da ojačate strukturu svoje kože, da obnovite njenu elastičnost i učinite je čvršćom, da ublažite bore i poboljšate ukupni izgled svoje kože, vaš izbor su dnevna i noćna krema iz linije Eucerin®DermoDENSIFYER.

DermoDensifyer 1+1

Tim pre što sada kupovinom bilo koje kreme iz Eucerin®DermoDENSIFYER linije na poklon dobijate Eucerin®DermoDENSIFYER dnevnu kremu! Akcija se ne odnosi se na promotivna pakovanja i već snižene artikle, a traje dok traju zalihe.

Eucerin®DermoDENSIFYER

Savršena nega u zrelim godinama PLUS vredan poklon

Eucerin DermoDENSIFYER  preparati  specijalno su  formulisani za povratak čvrstine, elastičnosti i blistavosti kože. Istraživanja kažu da su to upravo problemi koji, mnogo više nego bore, smetaju mnogim damama u godinama.

DermoDensifyer dnevna i noćna krema

Za efikasnost Eucerin®DermoDENSIFYER linije zaslužna je kombinacija dva sastojka koje Eucerin®  ekskluzivno koristi: Apiaceae peptida  (Pimpinella Anisum), prirodnih oligo-peptida izolovanih iz  plodova anisa, koji stimulišu aktivnost ćelija u koži, poboljšavaju strukturu vezivnog tkiva i ublažavaju bore, i arktina (Arctium Lappa), visoko efikasanog sastojka čička koji se ekskluzivno gaji i izoluje za potrebe Beiersdorf-a kompanije čiji je Eucerin brend, a koji stimuliše sintezu kolagena, obnavlja oštećenja vezivnog tkiva i ublažava bore.

INFO PLUS: Eucerin®DermoDENSIFYER dnevna krema sadrži SPF 15 i UVA filtere koji će vašoj koži obezbediti zaštitu od negativnih efekata kasno letnjeg i jesenjeg sunca, poput prevremenog starenja i pojave fleka, na koje često zaboravljamo.

DANI EUCERINA

Brinite o lepoti, ali i zdravlju vaše kože uz 20 % popusta!

Ako držite do zdravog i negovanog izgleda svoje kože i proverenih dermokozmetičkih preparata, siguno već očekujete jesenje Dane Eucerina! Tokom tri dana, koliko Dani Eucerina traju u pojedinačnim apotekama, širom Srbije, od 1.do 30.septembra zainteresovani će imati priliku da obnove svoje Eucerin® zalihe, ili kupe preparate koje još nisu probali, sa 20 % popusta.

Dani Eucerina

Široka paleta Eucerin® preparata prodaje se samo u apotekama, što jeste odlika medicinskih i dermokozmetičkih brendova, koji brinu i o zdravlju, a ne samo o lepoti kože. Osim što neguje, dermokozmetika rešava i specifične kožne probleme: fleke, preosetljivost, akne, bore, ekceme, dehidrataciju, rozaceu… Ovi preparati poštuju visoke standarde predviđene u proizvodnji lekova, a dermatološki su i klinički testirani u pogledu efikasnosti. Dermokozmetičke formulacije sadrže optimalne koncentracije aktivnih sastojaka: ni previše, da ne bi iritirale kožu, ni premalo – da ne bi izgubile efikasnost.

INFO PLUS: Za termine trajanja Dana Eucerina mozete se raspitati u vama najbližim apotekama. Prilikom kupovine, iskoristite stručne savete i informacije farmaceuta koji će vam pomoći da odaberete preparat koji odgovara vašem tipu kože. Popust tokom Dana Eucerina ne važi samo za promotivna pakovanja i artikle čija cena je već snižena.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Eucerin iznenađenja”


« Regionalna dečja filharmonija održala koncert pred prepunim Stadionom Tašmajdan

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook