ENTERtainment: 30. jubilarni Fashion Selection

dana Apr1 2017

Modna agencija Select od 6. do 9. aprila proslavlja 15 godina postojanja i 30. izdanje najvećeg modnog projekta u regionu Fashion Selectiona.

S obzirom na jubilej, program i koncept događaja je proširen i obogaćen, te će se  uz modne revije održati i filmske premijere i koncerti bendova iz regiona. Program će se sastojati iz tri celine: Fashion Selection (modne revije), MegaCinema (filmske projekcije) i Music Selection(koncerti), i biće održan pod jedinstvenim zajedničkim nazivom eventa ENTERtainment.

Fashion Selection će 6. aprila otvoriti Suzana Perić velikom revijom na aerodromu “Nikola Tesla”u adaptiranom i rekonstruisanom prostoru Terminala 1. 

Nakon toga sledi program u Belexpocentru 7, 8. i 9. aprila,gde će biti održane modne revije, projekcije filmova i koncerti.

Jubilej, 30. Fashion Selection, biće obeležen spektakularnom revijom Only XXX Fashion Selection na kojoj će nastupiti najveći broj manekena svih generacija, angažovanih na jednoj modnoj reviji, od manekena koji su obeležili početke modelinga u Jugoslaviji, do najmlađih top modela Selecta, koji će nositi garderobu dizajnera, brendova i modnih kuća koji su u proteklih 15 godina učestvovali na Fashion Selectionu, poput Zvonka Markovića, Verice Rakočević, Irene Grahovac, Bate Spasojevića, Suzane Perić, modnih kuća AMC, St. George, brendova Sportina, Legend…

U Belexpocentru svoje kolekcije predstaviće Beka Zečević, Nemanja Pantelić, Jelena Atanasković, brend Opančareva kći, 20 dizajnera – učesnika konkursa za dizajnere Fashion Selectiona, Original Marines., a modni program zatvoriće Bata Spasojevićkolekcijom prikazanom na Brodveju u Njujorku, koju će srpska publika imati priliku da vidi prvi put.

U filmskom delu programa biće održane srpske premijere filmova „Dejvid Bouvi – Neispričana priča“ o legendarnom Dejvidu Bouviju, „Majlsova najnovija pesma“ o životu Majlsa Dejvisa i„Noćne priče“, španske komedije o jednoj dugoj letnjoj noći u Barseloni tokom koje će se na neobičan način isprepletati pet različitih  priča. 

U muzičkom delu programa nastupiće Neno Belan&Fiumensi, Zemlja gruva i The Bestbeat. 


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, lifestyle, trendovi | tagovi: , , , , , , , , , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “ENTERtainment: 30. jubilarni Fashion Selection”


« RTS Big band svečano otvorio proslavu 8. rođendan najvećeg šoping centra u Srbiji

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook