Easy Tiger presents Dorian Paic / 02.11.2017.

dana Oct31 2017

Druga žurka Easy Tiger serijala u Mladosti u goste premijerno dovodi jednog od najboljih muzičkih selektora na planeti, Doriana Paic-a.

Ovaj veteran nemačke elektronske scene trenutno živi u Berlinu, dok je svoje ime tokom dve decenije gradio u Frankfurtu, gde je bio nosilac rezidentura u klubovima kao što su CocoonRobert Johnson i Dorian Gray. Njegovi DJ setovi se odlikuju sporim tranzicijama i dugačkim miksevima, ispunjeni stripped down suptilnim house i minimal trakama koje sa svojim decenijskim iskustvom savršeno spaja u setove po kojima je poznat širom planete.  Za miks pultom ga možete čuti u najrazličitijim venue-ima širom sveta. Bilo da je to intimni Club der Visionaere ili Amnesia Ibiza gde drži svoju rezidenturu već 12 godina, Dorian se uvek perfektno prilagođava publici i okruženju.

Dorian je takođe label manager raum…musika, jednog od najistaknutijih nemačkih house labela.  Domaću podršku će pružiti host i rezident serijala, Marko Nastić. Karte za ovaj event su dostupne na ulazu po ceni od 500rsd.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Easy Tiger presents Dorian Paic / 02.11.2017.”


« Unicef i Les Mills zajedno pokreću planetu

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook