E! uživo sa crvenog tepiha sa dodele Emi nagrada

dana Sep18 2016

Prepoznatljiv format  E! kanala, Uživo sa crvenog tepiha (Live From The Red Carpet), vraća se da donese magiju koja okružuje poznate ličnosti, i to u nedelju 18. septembra u ponoć, sa dodele nagrada Emi za 2016. godinu.

Voditelji Đuliana Rančić i Džejson Kenedi, zajedno sa E! timom preneće najznačajnije momente uživo, ali i preko interneta i na društvenim mrežama.  Pored toga biće emitovan i segment koji publika veoma voli, “E! Glambot”, sa portretima zvezda.

Čim se završe Emi nagrade , proslava najznačajnije noći za televiziju nastaviće se uz E! After Party: The 2016 Emmy Awards. Najznačajnije trenutke komentarisaće Ros Metjus, Sibli Skols, Ket Sadler i Kristin Dos Santos. Specijalni gost biće Instagram zvezda Brok O’Hurn.

Nagrada Emi smatra se televizijskim ekvivalentom Oskara, dodeljuje se za najbolja TV ostvarenja i televizijske autore.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: lifestyle, najnovije vesti | tagovi: , , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “E! uživo sa crvenog tepiha sa dodele Emi nagrada”


« Cheek by Lisca – MISS SPORTY

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook