E! uzivo sa crvenog tepiha dodele Oskara

dana Feb23 2019

Dok se okuplja ekipa sa A-liste da bi proslavili najveće filmsko veče u godini, dodelu nagrada Oskar, Ryan Seacrest i Giuliana Rancic će ponovo predvoditi emisiju E! Live From The Red Carpet: Oscars 2019 koja donosi fanovma najspontanije i najzanimljivije intervjue sa najvećim zvezdama i nominovanima. E! će prenositi dešavanja u Holivudu na više platformi iz cele dvorane.

Dok Seacrest i Rancic prate crveni tepih, The Real voditeljka Jeannie Mai, modni ekspert Kahlana Barfield Brown, E! News dopisnica Zanna Roberts Rassi, i čuveni modni dizajner i zvezda Bravo Project Runway, Christian Siriano, obezbediće detaljno praćnje Oskara iz Ruzvelt hotela.

Dodatno, E! News dopisnik Kristin Dos Santos i filmski ekspert Will Packer Power Star Live Xilla Valentine izveštavaće sa krova. Osnivač non-profit organizacija We Have Stories Frederick Joseph imaće posebno pojavljivanje tokom E! uživo nastupa o “#CaptainMarvelChallenge” prikupljanju novca da bi mlade devojčice videle prvi put prvi Marvel Studios film sa glavnom ženskom ulogom Captain Marvel. Paralelno E! praćenje na više platformi i društvenim mrežama odvijaće se iz Dolby Theatre i brojnih lokacija Los Anđelesa u nedelju, 24. februara sa početkom u ponoć.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “E! uzivo sa crvenog tepiha dodele Oskara”


« Putovanja, pokloni i turistički ugođaj na Sajmu turizma

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook