Dzenifer Eniston dobija People’s Icon nagradu

dana Oct19 2019

Kanal E! je najavio da će proslavljena višestruko nagrađivana glumica Dženifer Eniston dobiti nagradu Ikona naroda za 2019 (The People’s Icon of 2019) u okviru E! People’s Choice Awards. Enistonova će biti nagrađena za njene čuvene uloge na televiziji i filmu, uključujući Netflix hit Murder Mystery, za koju je nominovana u kategoriji Najbolja ženska zvezda u 2019. Dodela nagrada E! People’s Choice Awards emitovaće se uživo iz Barker Hangara u Santa Moniki u nedelju 10. novembra u 03:00 iza ponoći na kanalu E!

“Dženifer Eniston je prava energija, koju je prikazala u svojim nezaboravnim legendarnim ulogama i likovima”, izjavila je Džen Nil, direktorka E! News, događaja uživo i Lifestyle Digital. “Za graciozno osvajanje komedije i drame i na malom i velikom ekranu, mi ćemo odati počast Dženifer Eniston nagradom The People’s Icon of 2019.”

Eniston se neprimetno transformisala od devojke iz komšiluka kroz ulogu Rejčel Grin u Prijateljima, nagrađenu Emijem i Zlatnim Globusom, do međunarodno priznate filmske zvezde koja je igrala u komedijama poput Svemogući Brus, Kako se rešiti šefa i Mi smo Milerovi, zatim u dinamičnoj drami za koju je nominovana za nagrade Zlatni Glubus i SAG u filmu Cake. Ove jeseni Enistonova se vraća na televiziju sa dugo iščekivanom Apple TV+ serijom The Morning Show, uz Stiva Karela i Riz Viterspun.

E! People’s Choice Awards emitovaće se iz Barker Hangara u Santa Moniki u nedelju 10. novembra od 03:00 iza ponoći na kanalu E!, uz emisiju uživo sa crvenog tepiha – E! Live From The Red Carpet: The E! People’s Choice Awards 2019 od 01:00 iza ponoći.

Fotograf: Alexi Lubomirski
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Dzenifer Eniston dobija People’s Icon nagradu”


« Hor Kolibri, Stefan Milenković i Nemanja Radulović prvi put zajedno na sceni

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook