Dva para rvačkih zvezda u novoj seriji E! kanala: TOTAL BELLAS

dana Oct17 2016

Rvačke zvezde, bliznakinje iz porodice Bella, Džon Cena (John Cena) i Danijel Brajan (Daniel Bryan) useljavaju se pod isti krov u novoj seriji koja se premijerno prikazuje od 16. oktobra  na E! kanalu.

Dvoje je društvo, gde je troje, tu je već gužva, a četvoro – e, pa to je već previše.  E! Entertainment Television prikazuje sirov materijal i stvarne živote rvačkih super zvezda WWE®, Nikki i Brie Bella u seriji Total Bellas (Totalno Bele) koja je nastavak mega hit serije kanala E!,  Total Divas.

Šest jednočasovnih epizoda pružiće gledaocima ekskluzivan i intiman uvid u živote VIP ličnosti porodice Bella i njihovih izabranika, Džona Cene (John Cena) i Danijela Brajana (Daniel Bryan), dok ove četiri upečatljivo jedinstvene i komične ličnosti zajedno žive pod istim krovom po prvi put u svojim životima.

Serija počinje tako što su Niki i Džon prinuđeni da se povuku  zbog povreda i Danijelovog nedavnog povlačenja iz ringa.  Ova dokumentarna serija pratiće odnose ovih parova koje čine osobe koje se međusobno veoma razlikuju, a to su ekscentrične rvačke super zvezde, dok se Bri svojski trudi da neguje ne samo Niki, već i Džona i Danijela sve dok ne ozdrave, i sve to dok nastoji da oni ostanu i mentalno zdravi.

 

Seriju Total Bellas producirao je WWE i Bunim/Murray Productions.  Gil Goldschein, Jeff Jenkins i Russell Jay su izvršni producenti za kompaniju Bunim/Murray Productions.  Kevin Dunn je izvršni producent za kompaniju WWE. Nikki Bella i Brie Bella su takođe izvršne producentkinje serije.

Kuća u kojoj nema sloge ne može da se održi… na štiklama. Serija Total Bellas premijerno se prikazuje 16. oktobra u 21:00h samo na kanalu E!
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Dva para rvačkih zvezda u novoj seriji E! kanala: TOTAL BELLAS”


« Zimska čarolija u Kombank areni – Petar Pan na ledu

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook