Druženje stylers-a sa švedskim modnim brendom LINDEX

dana Sep8 2012

Prvi maloprodajni objekat, LINDEX, švedski modni brend, od ukupno pet planiranih, otvoren je 01. septembra u Merkator Centaru u Beogradu, a organizovan je i koktel kao i druženje za medije i prijateljice kuće. U prodajnom prostoru od 700m2, svim zainteresovanim kupcima ponuđeno preko 30.000 artikala.

Prodajni koncept kompanije LINDEX pokriva veliki dijapazon modnih proizvoda za urbane žene, punije dame i decu, kao i donji veš. U ponudi su kolekcije koje odlikuju dobro osmišljeni detalji, poslednji modni trendovi i široki asortiman koji se na 15 dana dopunjuje novim proizvodima. Inspirativne modne kolekcije koje LINDEX prezentuje, kreirane od strane sopstvenih  dizajnera, prate najnovije modne trendove i mogu se nositi u svakoj prilici.

Prisutnima su se obratili švedski ambasador  Krister Asp, kao i direktori Tiple Jump-a.

LINDEX komunikacioni koncept “Get the Look” inspiriše mnoge žene širom Evrope koje prate modu, da uz dostupne cene prizvoda, budu potpuno u trendu.

Reese Witherspoon i Gwyneth Paltrow samo su neki od modela ovog poznatog švedskog brenda.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: najnovije vesti | tagovi: , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Druženje stylers-a sa švedskim modnim brendom LINDEX”


« Jafa torta

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook