Druženje glumaca i fudbalera sa decom u Ušću

dana Sep13 2014

Popularni glumci i zvezde filma Montevideo – Miloš Biković, Predrag Vasić i Nenad Heraković, i fudbaleri kluba OFK Beograd – Dejan Zarubica, Borko Duronjić i Dejan Dražić, razmenili su svoja sportska iskustva i družili se sa najmlađim posetiocima Ušće šoping centra u okviru manifestacije „Dečiji sportski dani“.


Miloš Biković, glumac

Na malom terenu u glavnom holu Centra, glumci i fudbaleri odmerili su snage u fudbalu, a u tome su im se pridružili i klinci i drugi ljubitelji filma Montevideo.

Glumci filma Montevideo


Dečji sportski dani u UŠĆE SC

Manifestacija „Dečiji sportski dani“ traje još sutra, kada će u Ušću biti organizovane sportske radionice za decu sa posebnim potrebama, kao i interesantna igrica „Bebaći u akciji“. U prethodnih nekoliko dana deca su uživala u brojnim aktivnostima među kojima su takmičenje u spretnosti, trka štafeta, trka u džakovima, vežbe sa padobranom, i mnoge druge.

Fudbaleri OFK Beograd sa namlađima


Glumci igraju fudbal sa mališanima


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, ličnosti | tagovi: , , , , , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Druženje glumaca i fudbalera sa decom u Ušću”


« GREAT British Weekend

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook