Drugo veče Modnih vinjeta

dana Nov12 2014

Jako je važno za svakog umetnika danas da ima partenere u poslu koji razumeju, u ovom slučaju modu, i koji su spremni da podrže taj rad.  Perwoll nesebično podržava našu modnu  scenu i nastavlja da pruža tu podršku već četvrti put za redom na Perwoll Fashion Weeku.

Tokom Modnih vinjeta dizajnerka Ana Grebec, u prepoznatljivom i sebi svojstvenom maniru, poigrava se 90im godinama XX veka kao izvorom inspiracije i to kolekcijom koju karakterišu svedene, minimalističke forme, izražena geometrija i asimetrija.


Modne vinjete dizajnerke Ane Grebec

Dizajnerski dvojac Mates dokazuje kako tmuran lik dečije bajke o Uspavanoj lepotici lako postaje inspiracija savremenom odevanju. Paleta boja u tamnim nijansama i sukob emocija koji kulminira igrom materijala kombinujući postojane sa onim laganim i prozračnim.


Modne vinjete dizajnerskog dvojca
Mates

Na Modnim vinjetama videli smo i modele predstavnica nedavno formiranog Resort design store-a koji je pokrenut kao potreba mladih dizajnera za ličnim prostorom u kome će sistemi vrednosti biti kreirani kvalitetom i posebnošću izraza. Svoje radove ovom prilikom izložili su: Tijana Milutinović, Iva Šumulikovski – Shi, Marija Rajna Stanišić, Dejana Ivanišević, Jovana Marković i Marija Delić – Romi Schneider.


Modne vinjete predstavnika Resort design store-a

Među brojnom publikom večeras u galeriji Štab, mogli su se videti i fudbaler Mateja Kežman, manekenka Đurđa Stojiljković, TV voditeljka Snežana Dakić i Marijana Mateus.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, lifestyle, trendovi | tagovi: , , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Drugo veče Modnih vinjeta”


« Kreirane unikatne patike na 36. Perwoll Fashion Week-u

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook