Drugi rođendan BDD i izložba Miše Obradovića

dana Nov4 2012
U Čumićevom sokačetu proslavljen je drugi rodjendan Belgrade desing district-a. Kada je nastao pre dve godine, BDD je bio samo sjajna ideja, satkana od talenta probranih dizajnerskih duša koje su želele da prikažu lepo. Danas, ovaj modni kvart sve više podseća na one u Njujorku, Milanu, Parizu…Svaka kreacija je autentična i sa ciljem da vas izdvoji  kao osobu od stila.
Kada je nastao pre dve godine, BDD je bio samo sjajna ideja, satkana od talenta probranih dizajnerskih duša koje su želele da prikažu lepo. Danas, ovaj modni kvart sve više podseća na one u Njujorku, Milanu, Parizu…Svaka kreacija je autentična i sa ciljem da vas izdvoji  kao osobu od stila.
Dok u klubu Krug, gde je renomirani fotograf Miša Obradović predstavio izložbu pod nazivom ” Male shadow”. Gosti su uživali kako u slikama, tako u prijatnoj atmosferi.
U nastavku večeri nastupio je Sergej Trifunović sa svojim bendom “Uzička republika“.

Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji | tagovi: , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Drugi rođendan BDD i izložba Miše Obradovića”


« Osmi festival studentskog internacionalnog teatra FIST 08

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook