Drugi dan autorske mode na 39. Black’n’Easy Fashion Week-u

dana Apr4 2016
Jasna Nikolić prikazala je kolekciju proleće/leto 2016 pod nazivom „Audrey Hepburn“. Inspiraciju za svoju kolekciju pronašla je u karakterističnom odevanju glumice, njenom jedinstvenom stilu, eleganciji i ženstvenosti sa primesama seksipila. Kolekcija je namenjena ženama koje uživaju u svojoj ženstvenosti, eleganciji i prefinjenosti. Ciljna grupa ove modne kolekcije su žene zrelih godina svesne svojih kvaliteta. Fokus je na elegantnim crnim haljinama koje se mogu nositi u svako doba dana. U samoj kolekciji su zastupljene crna, braon i bela boja, a od materijala Jasna je koristila isključivo svilu i pamuk.
Jasna Nikolić
Jasna Nikolić
Jasna Nikolić
Jasna Nikolić
Jasna Nikolić
Jasna Nikolić
Jasna Nikolić
 
Kolekcija „Druga Eva“, kojom se ispred svog brenda GlaMM predstavila Maja Milošević, inspirisana je, pre svega, modernom ženom. Sam naziv kolekcije upućuje na neku drugu ženu i njenu višestruku ulogu u savremenom društvu. Nevesta koja je zatvorila reviju, nosila je sako i cilindar i imala je seksi culottes od belih šljokica, time prenoseći poruku savremene žene, koja ulaskom u brak neće biti samo seksi i zavodljiva, već će morati da odigra i neku mušku ulogu. Materijali su prirodni, svila, šantung svila, svileni saten, muslin, brokat, a boje koje preovlađuju su bela, siva i lila tonovi. Ovo je prvi put da se GlaMM predstavio i obućom. Specijalno dizajnirane sandale izrađene su od najfinijeg antilopa u sivim i lila tonovima, koje su savršeno ispratile seksipil i eleganciju samih haljina.
Druga Eva by GlaMM
Druga Eva by GlaMM
Druga Eva by GlaMM
Druga Eva by GlaMM
Eka Luxury design je novi brand na našem tržištu koji predstavlja sublimaciju kreativnosti mlade žene koja je sebe izrazila kroz modni dizajn, umetnički ručno rađena ogledala i književnost. “Dream Of A Russian Princess” je kolekcija za sezonu proleće/leto 2016. Kreacije iz ove kolekcije su ženstvene, jake, elegantno izrađene od ekskluzivnih materijala, a tu su i modni aksesoari, ručno rađene tašne i cipele ukrašene biserima i “Swarovski” kristalima.
Dream Of A Russian Princess by Eka Luxury design
Eka Luxury design
Dream Of A Russian Princess by Eka Luxury design
          
Mirjana Zuber i Lada Dragović su dizajnerski duo koji čini brend Zuber, namenjen modernim i sofisticiranim devojkama. Ideja dizajnerki je da se u neobičnim krojevima i sa kvalitetnim materijalima devojke osećaju kao moderne princeze. Mirjana Zuber je uspešna manekenka sa specifičnim osećajem za stil, a Lada Dragović je već afirmisana modna dizajnerka koja iza sebe ima brojne kolekcije. Upravo su Mirjanin osećaj za stil i Ladin osećaj za formu uticali da kolekcija Forties, namenjena sezoni proleće/leto 2016, bude smela, originalna i nosiva. Inspirisane 40-im godinama prošlog veka i muškom modom tog doba, pokušale su da prenesu duh tog vremena na današnju, modernu devojku, koja u sebi nosi autentičnost. Kroz kolekciju se provlače pastelni tonovi u kombinaciji sa oštrim krojevima, a čista linija i naglašeni detalji u kroju su ono što su dizajnerke želele da prenesu iz tog doba na svoje modele.
Zuber
Zuber
Autor fotografija je Đorđe Tomić.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, lifestyle, trendovi | tagovi: , , , , ,Jedan komentar, Postavi komentar ili Ping

  1. 1

    Predivne kolekcije za predstojeću sezone, ženstvene i elegantne.

    04 Apr

Odgovori na “Drugi dan autorske mode na 39. Black’n’Easy Fashion Week-u”


« Must have komadi odeće

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook