Dr.Alban u Beogradu

dana Jul27 2014

Švedski muzičar i producent devedetih godina je harao na svetskim top listama sa svojim plesnim, hip hop i rege hitovima. Najpoznatiji singl  “ Its my life “ je širom sveta prodat u tiražu od preko 16 miliona primeraka .

Nesuđeni stomatolog, da bi se izdržavao tokom studiranja počeo je da pušta muziku po klubovima, tako da je već 1990. sa kraljicom repa Lejlom Kej izdao prvi singl „ Hello Africa „ . Uskoro je izdao ceo istoimeni album koji se prodao u milionima i osvojio mnogobrojne nagrade. Slede albumi  „ One Love „ na kom se nalazi njegov najveći hit „ It’s my life „ kao i veliki hit „ Sing Hallelujah „, zatim „ Look who’s talking „ , „ Born in Africa „ ….

Dr. Alban će 2.septembra nastupiti, za sad na tajnoj lokaciji u Beogradu, i najaviti jedan od najvećih događaja ove godine , koncert  „ Best of 90’s “ koji je zakazan za 11.oktobar u Kombank areni.

Ovo je jedinstvena prilika da čujemo legendarne hitove uživo i vratimo se u period dens muzike, drečavih boja i specifičnog stila devedesetih. Očekujemo super zabavu uz: SNAP, TECHNOTRONIC, 2 UNLIMITED, C & C MUSIC FACTORY, ASE OF BASE, SNOW, LA BOUCHE, i CULTURE BEAT.

“ Drago mi je što ću se ponovo družiti sa beogradskom publikom i najaviti jedinstven skup velikih zvezda iz devedesetih. Obećavam vam dobre vibracije, a nadam se da ćete plesati i pevati i sa mojim kolegama 11.oktobra u Kombank areni. Poznajam sve te ljude godinama , kao i  njihovu muziku i siguran sam da će to biti žurka za pamćenje svetskih razmera. “ izjavio je Dr. Alban.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Dr.Alban u Beogradu”


« Royal Bow Ties

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook