Đorđe Jovanović priželjkuje duplu krunu u narednoj sezoni

dana Jun15 2018

Fudbaler Partizana Đorđe Jovanović rekao je da ekipa vredno trenira na početku priprema, da zna na čemu on treba da radi kako bi se poboljšao i da očekuje da crno-beli u narednoj sezoni osvoje “duplu krunu”.

Već je prošlo nekoliko dana i kao i uvek vredno se trenira. Imamo po dva treninga dnevno, nekada i jedan, ali je sav fokus usmeren da se što bolje ekipa pripremi za prvenstvo. Lakše je jer smo ne samo svi na okupu već pre svega poznajemo šta šef traži od nas tako da nema perioda adaptacije. Ašov u ruke i radi, što kaže šef − kroz osmeh izgovara Jovanović.

Priključeno vam je i nekoliko novajlija od kojih su neki  u Partizanu od predpetlića. Sećaš  li se ti svojih početaka?

Kako da ne. Sa nepunih šest godina sam počeo da treniram u rodnom Leposaviću u fudbalskom klubu Kosmet kod trenera Nebojše Ninčića. Moj talenat je prepoznao pokojni čika Trba na turniru u Guči i mogu reći da je on najzaslužniji za dolazak u Partizan. Prve dve godine sam dolazio samo vikendom da igram utakmice, da bih po završetku sedmog razreda OŠ prešao za Beograd. Moj prvi trener u Partizanu bio je Dragan Kecman, čovek koji me je naučio većinu stvari koje danas znam na terenu i slobodno mogu reći najzaslužniji što sam danas ovde u prvom timu Partizana. Posle toga me preuzima Dževad Prekazi koji mi je puno pomogao u individualnom radu i usavršio moje fudbalsko znanje. I kao nagrada za sve je usledio poziv za pripreme sa Partizanom. Tada nije bilo srećnijeg čoveka od mene!

Da li si imao uzore?

— Ne mogu da kažem da sam imao idole, niti tada niti sada, ali mi se sviđa kako igra Ronaldo, a od naših Aleksandar Mitrović. Što se tiče moje igre i kvaliteta svestan sam da sam još mlad i da tek treba da se izgradim kao fudbaler. Još mnogo rada i treninga je ispred mene, a posebno na čemu ću raditi je leva noga i još poneki detalji…

Koje su tvoje želje?

— Što se tiče Partizana, očekujem da u narednoj sezoni osvoji duplu krunu, jer imamo najkvalitetniji tim u Srbiji, a isto tako očekujem i Ligu Evrope!

Pratiš li svetsko prvenstvo  u Rusiji?

— Naravno, poslastica za svakog fudbalera. Nadam se da će naša reprezentacija uspeti da se što bolje plasira na ovom svetskom prvenstvu i ujedno sa odličnim timom dogura do same završnice.

Izvor:partizan.rs
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Đorđe Jovanović priželjkuje duplu krunu u narednoj sezoni”


« Leto nam stiže sa Havaianas!

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook